20 000 euroa lasten ja nuorten hyvinvointiin ja harrastustoimintaan.

Saarikoski Travels on yksi johtavista lasten ja nuorten laadukkaiden matkapakettien toteuttajista Suomessa. Suurin tuoteryhmämme ovat eri urheilulajien turnausmatkat sekä harjoitusleirit niin harraste- kuin kilpajoukkueille. Lisäksi toteutamme mm. leirikouluja sekä seurakuntien rippikoulumatkoja, joten lasten ja nuorten harrastustoiminta on päivittäin merkittävä osa toimistomme arkea. Koemme osaltamme olevamme yksi pieni palanen tuhansien lasten ja nuorten positiivisessa kasvussa sekä kehityksessä, joten haluamme myös omalta osaltamme kantaa siitä vastuuta.

Haasteellisessa yhteiskunnan ja yritysten taloustilanteessa, lähes päivittäisten negatiivisten talousuutisten aikana olemme päättäneet uida vastavirtaan. Koemme, että juuri nyt on suurin tarve vapaaehtoiselle avulle ja siksi tahdomme olla tukemassa lasten ja nuorten kanssa tehtävää työtä entistä isommalla panoksella. Seuraavien kolmen vuoden aikana Saarikoski Travels jakaa yhteensä 20 000 euroa lasten ja nuorten hyvinvointiin sekä harrastustoimintaan. Käytännössä jaamme elokuusta 2014 alkaen kuukausittain 500 euron avustuksen valitsemallemme ryhmälle tai yksittäiselle lapselle/nuorelle. Tämän lisäksi jaamme vielä harkinnanvaraisesti neljästi 500 euron ylimääräisen avustuksen.

Emme edellytä avustuksen saamiseksi asiakkuuttamme, tilattua tai toteutettua matkaamme tai edes suunnitelmaa matkasta vaan kaikilla on mahdollisuus anoa tukea toimintaansa. Edellytämme kuitenkin, että hakija on yhdistys tai yhteisö, jolla on kirjanpito sekä jatkuvaa toimintaa. Myös yksittäisten henkilöiden avustukset maksetaan yhdistyksen tilille.

Avustusten jakamisesta päättää viisihenkinen ryhmä, johon kuuluvat yrittäjä Minna Heikkinen Kuopiosta, Alajärven kaupungin hallintojohtaja Tero Kankaanpää, Tampereen seurakuntayhtymän rippukoulutyön johtaja Jari Pulkkinen sekä Saarikoski Travelsista toimitusjohtaja Jarkko Paloniemi ja hallituksen puheenjohtaja Juha Saarikoski.

Edellytämme hakemuksiin seuraavat tiedot :

  • rekisteröidyn yhdistyksen tai yhteisön nimi
  • hakijalla on jatkuvaa toimintaa
  • vapaamuotoisen lyhyen esittelyn toiminnasta *
  • idean siitä, miten voimme olla osa toimintaanne tai näkyä toiminnassanne *
  • valokuvan tai valokuvia (max 3) *
  • yhdistyksellä on kirjanpito / tili

*) julkaistaan nettisivuillamme ja Facebookissa, jos anomuksenne on hyväksytty

Anomusta voi hakea myös tapahtumaan, mikäli hakijalla on sen lisäksi myös jatkuvaa toimintaa.
Hakija voi olla myös yksittäinen henkilö, kun hän hakee avustusta jonkin yhdistyksen kautta.
Käsittelemme vain nettilomakkeemme kautta lähetetyt anomukset. Kiitos yhteistyöstänne.

Lisätiedustelut sähköpostilla juha@matka-saarikoski.fi

Voitte tehdä vapaamuotoisen hakemuksenne sekä jättää yhteystietonne alla oleviin kenttiin. Voitte ladata korkeintaan kolme kuvaa hakemuksenne tueksi.

Yhteystietonne

 

Vapaamuotoinen esittely toiminnastanne

 

Idea, miten voimme tukea ja olla osa toimintaanne?

 

Valokuvien lataus

 

Kirjanpito/tili

 

Ehtojen hyväksyminen

 

Vahvistaminen