Aukioloaikamme 30.4. saakka

Aukioloaikamme 30.4. saakka

Julkaistu:

Hyvät asiakkaamme,

Vallitsevan tilanteen vuoksi puhelinpalvelumme aukioloaika on väliaikaisesti muuttunut. Palvelemme teitä maanantaista perjantaihin klo 11.00-15.00 välisenä aikana. Toivomme, että olisitte yhteydessä meihin mahdollisimman paljon sähköpostin info@saarikoski.fi välityksellä, mutta meille voi tietenkin myös soittaa toimistonumeroomme 064 330 000 :). Poikkeukselliset aukioloajat ovat voimassa torstaihin 30.4. saakka.

Pääsiäisviikoilla puhelinpalvelumme on avoinna keskiviikkoon 8.4. klo 15.00 saakka ja avaamme Pääsiäisen jälkeenn tiistaina 14.4. klo 11.00.

Menemme tämän vaikean ajan yli normaalia pienemmällä henkilöstömäärällä ja sen vuoksi jätämme aamuun sekä iltapäivän päätteeksi mahdollisuuden työntekijöillemme mm. vastata rauhassa ja huolellisesti sähköposteihin oman työajan puitteissa.

Menemme nyt vahvasti terveys edellä, mutta kun olemme taltuttaneet koronan, matkat jatkuvat. Normaali matkojen valmisteluaika meillä on 6-9 kuukautta, joten vaikka tilanne juuri nyt vaikuttaa varsin jopa ahdistavalta, tarjouksia uusista matkoista kannattaa pyytää nyt keväällä joko soittamalla tai lähettämällä tarjouspyyntölomakkeen tämän linkin kautta.

.