Huuhkajat EM 2021

Huuhkajat EM 2021

Missä olit, kun Suomi pelasi historian ensimmäisen miesten jalkapallon lopputurnausottelun? Tulevaisuudessa kuulemme usein tuon kysymyksen, joten varmista, että olet paikan päällä kisakaupungissa futishuuman kuumimmassa sykkeessä. Lähde unohtumattomalle matkalle kannustamaan Huuhkajat voittoon EM-kisojen avausotteluun ja nauttimaan tunnelmasta täysin rinnoin, sinivalkoisella sydämellä!

Tee ennakkovaraus!

Jalkapallon EM-kisat pelataan 11.6.-11.7. 2021

Nyt sinulla on mahdollisuus joko päivittää jo varaamasi matka tai varata uutena asiakkaana matkapaketti EM-avaukseen. Tarkemmat tiedot tulevat myöhemmin, mutta voit jo nyt tehdä ennakkovarauksen. Saat pakettien valmistuttua meiltä tarjouksen, jonka joko hyväksyt tai hylkäät, veloituksetta!

Otteluliput

Saarikoski Travelsin matkapaketit eivät sisällä ottelulippua. Matkapaketit ovat suunnattuja faneille, joilla on lippu EUFA:n lippuarvonnan kautta, mutta muistathan, että kisamatka on huikea festivaali myös ilman ottelulippua!

Vastuullinen matkanjärjestäjä

Saarikoski Travels on matkan vastuullinen matkanjärjestäjä. Saarikoski Travels on järjestänyt ryhmämatkoja jo vuodesta 1992 ja yrityksellä on korkein mahdollinen AAA Diamond -tason luottoluokitus.

Lisätiedot ja varaukset

Lisätietoa ja ennakkovaraukset osoitteesta info@saarikoski.fi