Youth Football Festival

Youth Football Festival

Youth Football Festival järjestetään Kaposvárissa eteläisessä Unkarissa lähellä Balaton-järveä, joka on yksi kauneimmista kesäkohteista maassa. Oletteko pelanneet brasilialaista, perulaista, equadorilaista, romanialaista, serbialaista, ukrainalaista, venäläistä, kroatialaista, tai tsekkiläistä joukkuetta vastaan? Nyt on mahdollisuutesi haastaa eteläamerikkalaiset ja itäeurooppalaiset joukkueet!

Vuosina 2005-2016 turnauksessa ovat pelanneet joukkueet seuraavista maista: Bolivia, Bosnia, Eesti, Englanti, Equador, Irlanti, Italia, Itävalta, Khana, Kroatia, Malta, Nigeria, Peru, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Serbia, Slovakia, Slovenia, Suomi, Venäjä, Ukraina, Yhdysvallat ja tietenkin Unkari.

Kaposvár

Kaposvár on noin 70 000 asukkaan kaupunki keskellä aaltoilevia kukkuloita Etelä-Transdanubiasa Drava-joen, Balaton-järven ja Somogyn kunnan läheisyydessä. Matkaa Budapestistä Kaposvariin on noin 180 km.

Festival Village

Youth Football Festivalin sydän on kisakylä, joka sijaitsee Kaposvárin kaupungin ydinkeskustassa koko tapahtuman ajan. Kisakylästä löydät valmentajien caféen, Info-pisteen, YFF-toimiston, ilmaisen Internet-kahvilan, ruokakojuja, jäätelökioskeja, joukkuekuvauksen, ensiaputeltan, pelejä, YFF-kaupan, hierontamahdollisuuden, kulttuuriohjelmaa ja monta muuta aktiviteettia. Täällä voit myös seurata tuloksia muista peleistä ja tavata muita joukkueita ja joukkueenjohtajia. Kaikkien joukkueiden ruokailut ovat myös kisakylän läheisyydessä. Kisakylän läheisyydessä on myös Kaposvarin Aqua Parki, erinomainen paikka pelien lomassa!

Aqua park

Kaposvárissa on vesipuisto, joka sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustan tuntumassa. Kaikilla joukkueilla on mahdollisuus käydä turnausviikon aikana Aqua Parkissa.

Balaton

Balaton-järvi sijaitsee vain 52 kilometrin päässä Kaposvárista. Balaton on suosituin lomakohde Unkarissa hienoine maisemineen ja uimarantoineen ja retkelle Balatonille kannattaakin varata reilusti aikaa.

Turnausfaktaa 2018

Kohdemaa ja kaupunki

Unkari, Kaposvar

Matka-aika

lentomatka 8.-14.7.2018

Alkusarja

Joukkueet on jaettu 4-7 joukkueen lohkoihin, joissa pelataan yksinkertainen sarja. Alkusarjojen ottelut pelataan maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona.

Loppusarja

Loppusarja pelataan cup -systeemillä. Alkusarjan lohkojen parhaat joukkueet jatkavat loppusarjaan A ja muut loppusarjaan B. Cup-ottelut pelataan torstaina ja perjantaina. Finaalit pelataan perjantaina ja lauantaina.

YFF:ssa noudatetaan FIFA:n sääntöjä. Turnaukseen voivat osallistua vain joukkueet, jotka ovat FIFA:n rekisteröimän liiton jäseniä.

IKÄLUOKAT

Luokka U18 Pojat 1.1.2000 ja jälkeen syntyneet
Luokka U17 Pojat 1.1.2001 ja jälkeen syntyneet
Luokka U16 Pojat 1.1.2002 ja jälkeen syntyneet
Luokka U15 Pojat 1.1.2003 ja jälkeen syntyneet
Luokka U14 Pojat 1.1.2004 ja jälkeen syntyneet
Luokka U13 Pojat 1.1.2005 ja jälkeen syntyneet
Luokka U12 (6+1) Pojat 1.1.2006 ja jälkeen syntyneet
Luokka U11 (6+1) Pojat 1.1.2007 ja jälkeen syntyneet
Luokka U10 (6+1) Pojat 1.1.2008 ja jälkeen syntyneet
Luokka U09 (5+1) Pojat 1.1.2009 ja jälkeen syntyneet
Luokka U08 (5+1) Pojat 1.1.2010 ja jälkeen syntyneet

Ikärajoja täytyy noudattaa. Pelaajilla tulee olla voimassaoleva henkilöllisyystodistus tai Fair Play -passi.

Ikävapautus

Ikäluokissa U8-U12 voidaan käyttää kahta pelaajaa, jotka ovat syntynyt edellisenä vuonna. Ikäluokissa U13-U18 voidaan käyttää vain yhtä enintään vuoden vanhempaa pelaajaa. Ikävapautuksia ei myönnetä turnauksen alkamisen jälkeen.

Joukkueen koko

Joukkueen pelaajien kokonaismäärää ei ole rajoitettu.

Kentät

Kaikki ottelut pelataan nurmi- tai tekonurmikentillä. Pelialueet sijaitsevat Kaposvarissa noin 10km etäisyydellä toisistaan. Kentille on tarvittaessa bussikuljetus.

Otteluajat

Luokka Peliaika
U13-18 2 x 30 min
U10-12 2 x 25 min
U09-09 2 x 20 min

Oheisohjelmat

Kaposvar ympäristöineen tarjoaa erilaista kulttuuria. Matkapakettiimme sisältyy automaattisesti retki Balatonille.

Suosittelemme

YFF soveltuu erinomaisesti kaikille ikäluokille. Erityisesti suosittelemme sitä 12-17 -vuotiaiden joukkueille. Myös vanhemmat ja sisarukset mukaan!