Pelicans & SaiPa Tallinnassa 26.1.2019

Pelicans & SaiPa Tallinnassa 26.1.2019

ISO Kiitos!

Nöyrä ja iso kiitos tasapuolisesti teille kaikille 1248:lle pakettimatkalaiselle, jotka olitte tekemässä liigahistoriaa Tallinnassa! Itse olin lauantaina aamulla Lahdessa lähtöpaikalla ja tunnelma jo siellä oli hieno. Äärimmäisen harvoin käy niin, että 18 bussia lähtee jopa etuajassa kaikki matkustajat mukanaan! Sama tilanne viestittyi myös Hämeenlinnan bussien osalta. Tunnelma matkan aikana kasvoi loistavaksi, mistä kielivät mm. Ruutu+ selostajien hehkutus, Tallinnan poliisin positiiviset lausunnot medialle sekä eilen iltapäivällä Viking Linen M/S XPRS:n henkilökunnan kommentit – ”koska saadaan tehdä tämä juttu uudestaan?”

Haluan myös julkisesti antaa kiitokset Lahden Pelicansille ja heidän koko matkalla olleelle henkilökunnalleen. Erityiskiitos Hanna-Mari Katilalle sekä alunperin vihreää valoa näyttäneille Tomi-Pekka Kolulle, Pasi Nurmiselle ja Pentti Matikaiselle sekä Liigan Arto I. Järvelälle. Pelicansilla oli rohkeutta ottaa koppi pelistä Tallinnassa ja päätöksen jälkeen organisaatio oli enemmän kuin sata taulussa tekemässä tapahtumaa! Kiitoksemme kuuluu myös yhteistyökumppanillemme Reissu-Ruotille ja heidän operoivalle henkilökunnalle ja kuljettajille. Yli 10 vuotta kestänyt yhteistyömme loi varmuutta toteuttaa massiivinen ja vaativa tilausajo. Tästä linkistä pääset katsomaan, millainen lähtö oli Lahdesta (kuvaaja Miska Törö). Vaikka tapahtuman järjestäjä oli Pelicans, unohtaa ei tietenkään voi Kerhoa, joka lähti mukaan tähän projektiin ja jonka sadat fanit olivat tekemässä Tondiraba-Areenalle huipputunnelmaa!

Suur tänu Indrek Linde, ilman sinua tätä peliä ei olisi pelattu 🙂

Toivottavasti jatkoa seuraa ensi kaudella ja pääsemme operoimaan uudelleen tuhansien matkaajien matkoja Tallinnaan. Otamme mielellämme vastaan rakentavaa palautetta, sillä asiakkaiden kokemukset ja tunnelmat matkan aikana ovat meille kaikkein tärkein ohje tulevaan.

Hyvää pian alkavaa kevättä ja jänniä matseja loppukaudelle!

Lapualla 29.1.2018

Lätkäterveisin,

JS
Juha Saarikoski
Saarikoski Travels