Fugepesis ´20

Fugepesis ´20

Superpesiksen kausi alkaa jälleen ensi keväänä Fuengirolassa sekä naisten että miesten otteluilla. Miesten osalta kausi alkaa TOP4 joukkueiden kohtaamisella, kun Vimpelin Veto kohtaa Kouvolan Pallonlyöjät. Huikeaa pesisviihdettä on siis taas tarjolla!

Myös naisten Superpesis alkaa Fuengirolassa. Naisten joukkueet sekä avausviikonlopun ajankohta julkaistaan syyskuun loppuun mennessä ja samalla alkaa myös matkapakettien myynti.

Saarikoski Travels toimii Superviikonlopun yhteistyökumppanina ja tarjoamme paketteja kaikkien seurojen faneille sekä kaikille pesiksen ystäville, jotka haluavat lähteä uniikkiin tunnelmaan, jota ei voi kopioida!

Kaikille neljälle seuralle on tulossa fanipaketit. Tietenkin niille voivat lähteä kaikki pesiksestä innostuneet! Lisäksi tarjontaamme tulee valinnan mukaan 5-7 päivää kestävät omatoimimatkat. Näiden matkapakettien lisäksi tarjoamme myöhemmin syksyllä pelkkiä lentoja, mikäli niitä jää matkapaketeita. Kaikki matkapaketit ja myös pelkät lennot sisältävät otteluliput Elolan stadionin parhaille paikoille omaan fanikatsomoon.

HUOM! Ryhmät 8 hlöä ja siitä ylöspäin voivat olla yhteydessä jo nyt toimistoomme ennakkovarauksen tekemiseksi.