Fugepesis ´20

Fugepesis ´20

Superpesiskausi 2020 avataan ensi keväänä jo neljännen kerran Fuengirolassa. Ajankohta on 25.-26.4.2020. Tarjolla on ennennäkemättömän kova kattaus huippupesistä, sillä naisten kauden avaavat kestomenestyjät Lapuan Virkiä sekä Porin Pesäkarhut ja miesten avauksessa ovat TOP4 joukkueet Vimpelin Veto ja Kouvolan Pallonlyöjät. Huikeaa pesisviihdettä karnevaalitunnelmissa on siis tarjolla! Voitko olla tästä tapahtumasta pois?

Saarikoski Travels toimii Superviikonlopun yhteistyökumppanina ja tarjoamme paketteja kaikkien seurojen faneille sekä kaikille pesiksen ystäville, jotka haluavat lähteä uniikkiin tunnelmaan, jota ei voi kopioida!

Kaikille neljälle seuralle on omat fanipaketit, mutta niille voivat tietenkin lähteä kaikki pesiksestä innostuneet! Jos matkapäivät toisen joukkueen fanipaketissa soveltuvat paremmin, voit valita myös sen ja pääset kuitenkin perillä ”omaan” fanikatsomoon. Kaikki matkapaketit sisältävät otteluliput molempiin otteluihin Elolan stadionin parhaille paikoille omaan fanikatsomoon.

UUTTA! VIP-alue
Ottelutapahtumissa on tarjolla myös VIP-alue, joka sijaitsee kentällä kakkospuolella kotipesäviivan tasolla lähellä kenttää. Tarjolla on ”ring-side” paikkoja, ruokaa ja juomaa sekä mukavaa seutaa! Lisätietoja toimistostamme. Paikkoja rajoitetusti (50 per peli)

Kaikki matkapaketit ovat varattavissa osoitteessa www.fugepesis.fi

HUOM! Ryhmät 6 hlöä ja siitä ylöspäin sekä VIP-alueesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä suoraan toimistoomme varauksen tekemiseksi.