Tiedote : Koronavirus

Tiedote : Koronavirus

Tietoa koronaviruksen vaikutuksista matkustukseen

Tampere, päivitetty 31.3.2020

Saarikoski Travels seuraa koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksia matkustamiseen yhdessä Ulkoministeriön sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n kanssa. Olemme jatkuvassa yhteydessä Suomen Matkatoimistoalan liiton kautta keskeisiin tahoihin tilannekuvan sekä tarpeellisten toimenpiteiden osalta.

Valtioneuvosto informoi tällä hetkellä päivittäin kansalaisia ja pidämme tätä erittäin hyvänä asiana. Hallitus ilmoitti 16.3.2020 valmiuslain käyttöönotosta ja sen tuomien muutosten vuoksi olemme päättäneet peruuttaa kaikki seuramatkamme 1.6.2020 saakka. Olemme yhteydessä kaikkiin asiakkaisiimme, joiden matkoihin muuttuneella tilanteella on vaikutusta.

Tilausryhmien osalta seuraamme tilannetta päivittäin ja 1.5. jälkeen lähtevien ryhmien kanssa neuvottelemme matkapäätöksistä tapauskohtaisesti. Toivomme, että pääsemme palaamaan normaaliin operointiin 1.6.2020 alkaen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL päivittää tuoreimmat tiedot taudin esiintymisestä sekä ohjeista tartuntojen torjumiseksi. Paras tapa suojautua on noudattaa hyvää käsihygieniaa. THL on julkaissut ohjeita matkailijoille, miten koronavirukselta voi suojautua. Myös eri maiden edustustot tiedottavat sivuillaan kohdemaansa tilannetta koronaviruksesta.

Yhteydenotot asiakaspalveluumme

Koronavirustilanteen aiheuttamien muutosten vuoksi asiakaspalvelumme on erittäin pahasti ruuhkautunut. Toivomme tällä hetkellä yhteydenottoja sähköpostin välityksellä. Olemme suoraan yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden matkoihin koronavirustilanteella on vaikutusta. Huomioithan, että varausten käsittely ja viestien lähettäminen tapahtuu vaiheittain ja voi viedä useamman päivän.

Puhelinpalvelumme on avoinna 30.3.-30.4. maanantaista perjantaihin klo 11.00-15.00.

Seuraamme valtionvarainministeriön, kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) sekä Suomen matkatoimistoalan liiton (SMAL) ohjeistusta, miten toimitaan tässä hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa.

Pahoittelemme tätä hyvin poikkeuksellista tilannetta, kiitos kärsivällisyydestäsi!


Lisää aiheesta:
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos