Tiedote : Koronavirus

Tiedote : Koronavirus

Tietoa koronaviruksen vaikutuksista matkustukseen

Tampere, päivitetty 29.6.2020

Saarikoski Travels seuraa koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksia matkustamiseen yhdessä Ulkoministeriön sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n kanssa. Olemme jatkuvassa yhteydessä Suomen Matkatoimistoalan liiton kautta keskeisiin tahoihin tilannekuvan sekä tarpeellisten toimenpiteiden osalta.

Valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti peruutimme kaikki seuramatkamme 14.7.2020 saakka. Tämän jälkeen tapahtuvien seuramatkojen osalta perumme pandemian päättymiseen saakka kaikki ne seuramatkat, jotka suuntautuvat maihin, jotka ovat valtioneuvoston nimeämiä riskimaita,

Tilausryhmien osalta seuraamme tilannetta päivittäin ja 14.7. jälkeen lähtevien ryhmien kanssa neuvottelemme matkapäätöksistä tapauskohtaisesti. Toivomme, että pääsemme palaamaan normaaliin operointiin syksyn aikana.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL päivittää tuoreimmat tiedot taudin esiintymisestä sekä ohjeista tartuntojen torjumiseksi. Paras tapa suojautua on noudattaa hyvää käsihygieniaa. THL on julkaissut ohjeita matkailijoille, miten koronavirukselta voi suojautua. Myös eri maiden edustustot tiedottavat sivuillaan kohdemaansa tilannetta koronaviruksesta.

Yhteydenotot asiakaspalveluumme

Toivomme tällä hetkellä yhteydenottoja sähköpostin välityksellä. Olemme suoraan yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden matkoihin koronavirustilanteella on vaikutusta. Huomioithan, että varausten käsittely ja viestien lähettäminen tapahtuu vaiheittain ja voi viedä useamman päivän.

Puhelinpalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 11.00-15.00.

Seuraamme valtionvarainministeriön, kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) sekä Suomen matkatoimistoalan liiton (SMAL) ohjeistusta, miten toimitaan tässä hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa.

Pahoittelemme tätä hyvin poikkeuksellista tilannetta, kiitos kärsivällisyydestäsi!


Lisää aiheesta:
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos