Tiedote : Koronavirus

Tiedote : Koronavirus

Tietoa koronaviruksen vaikutuksista matkustukseen

Tampere, päivitetty 4.3.2021

Saarikoski Travels seuraa koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksia matkustamiseen yhdessä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n kanssa. Olemme jatkuvassa yhteydessä Suomen Matkatoimistoalan liiton kautta keskeisiin tahoihin tilannekuvan sekä tarpeellisten toimenpiteiden osalta.

Valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti peruutimme kaikki seuramatkamme ensin 14.7.2020, sitten 31.12.2020 saakka ja viimeisin peruutuspäivä on 31.5.2021. Tämän jälkeen tapahtuvien seuramatkojen osalta perumme pandemian päättymiseen saakka kaikki ne seuramatkat, jotka suuntautuvat maihin, jotka ovat valtioneuvoston nimeämiä riskimaita.

Tilausryhmien osalta seuraamme tilannetta päivittäin ja 1.6.2021 jälkeen lähtevien ryhmien kanssa neuvottelemme matkapäätöksistä tapauskohtaisesti. Toivomme, että pääsemme palaamaan normaaliin operointiin tulevan kevään aikana.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL päivittää tuoreimmat tiedot taudin esiintymisestä sekä ohjeista tartuntojen torjumiseksi. Paras tapa suojautua on noudattaa hyvää käsihygieniaa, käyttää kasvomaskia ja noudattaa etäisyyksiä. THL on julkaissut ohjeita matkailijoille, miten koronavirukselta voi suojautua. Myös eri maiden edustustot tiedottavat sivuillaan kohdemaansa tilannetta koronaviruksesta.

Yhteydenotot asiakaspalveluumme

Toivomme tällä hetkellä yhteydenottoja sähköpostin välityksellä. Olemme suoraan yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden matkoihin koronavirustilanteella on vaikutusta. Huomioithan, että varausten käsittely ja viestien lähettäminen tapahtuu vaiheittain ja voi viedä useamman päivän.

Puhelinpalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 11.00-15.00.

Seuraamme valtionvarainministeriön, kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) sekä Suomen matkatoimistoalan liiton (SMAL) ohjeistusta, miten toimitaan tässä hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa.

Pahoittelemme tätä hyvin poikkeuksellista tilannetta, kiitos kärsivällisyydestäsi!


Lisää aiheesta:
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos