COVID-19 tiedote 17.9.21

COVID-19 tiedote 17.9.21

Tietoa koronaviruksen vaikutuksista matkustukseen

Tampere, päivitetty 17.9.2021

Saarikoski Travels seuraa koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksia matkustamiseen yhdessä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n kanssa. Olemme jatkuvassa yhteydessä Suomen Matkatoimistoalan liiton kautta keskeisiin tahoihin tilannekuvan sekä tarpeellisten toimenpiteiden osalta.

Valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti peruutimme kaikki seuramatkamme ensin 14.7.2020, sitten 31.12.2020 saakka ja viimeisin peruutuspäivä on 31.5.2021. Tilanne on nyt normalisoitumassa ja THL:n 16.9.2021 ohjeistuksen mukaisesti suositus olla matkustatta ulkomaille on nyt poistettu. Myös ulkoministeriö on muuttamassa matkustustiedotteet tämän mukaisesti. Suositukseksi jäi, että ulkomaille matkustavilla tulisi olla kaksi rokotusta ja samaa suosittelemme myös me.

Suosittelemme matkoillamme edelleen tutuksi tulleita perustoimia COVID-19 viruksen tartuttavuuden laskemiseksi. Hyvä käsihygienia sekä ylipäätään terveenä matkustaminen estävät myös muiden virustautien leviämistä.

Yhteydenotot asiakaspalveluumme

Olemme aloittaneet toimintojemme ylösajamisen, mutta toivomme vielä toistaiseksi yhteydenottoja sähköpostin välityksellä. Meille voi tietenkin myös soittaa ja puhelinpalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00-12.00.

Seuraamme tiiviisti ulkoministeriön, kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) sekä Suomen matkatoimistoalan liiton (SMAL) ohjeistuksia matkailun avaamisesta.


Lisää aiheesta:
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos