Uutiset

Uutiset

Eerikkilä Sport & Outdoor ResortSaarikoski Travels ja Eerikkilä Sport & Outdoor Resort tähtäävät yhdessä kansainväliseen kasvuun

Saarikoski Travels ja Eerikkilä Sport & Outdoor Resort ovat aloittaneet yhteistyön. Saarikoski Travelsin ja Eerikkilän yhteistyö täydentää Saarikosken kohdevalikoimaa urheilu- ja leirikoulumatkoissa sekä kansainvälisille että kotimaisille asiakkaille.

Eerikkilä pystyy jatkossa tarjoamaan asiakkailleen Saarikosken kautta räätälöityjä matkapaketteja lentoineen. Yhteistyön tavoitteena on tavoittaa etenkin kansainvälisiä jalkapallo- ja salibandyjoukkueita sekä luonnosta ja liikunnasta kiinnostuneita leirikouluryhmiä.

Reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Turusta ja Tampereelta sijaitseva Eerikkilä tunnetaan erityisesti jalkapallosta, salibandysta sekä liikunta-alan koulutuksesta. Näiden lisäksi erityisesti viime aikoina Eerikkilä on kehittänyt palveluita ja puitteitaan myös yritys –ja vapaa-ajan asiakkaille. Nyt Eerikkilä hakee kasvua kansainvälisistä kohderyhmistä tarjoamalla palveluita jalkapalloon, salibandyyn, ulkona liikkumiseen ja hyvinvointiin.

”Olemme innoissamme yhteistyön aloittamisesta Saarikosken kanssa. Saarikoski on luotettava toimija ja heidän erityisosaamisensa sekä verkostonsa juuri tavoittelemissamme kohderyhmissä tuo huomattavaa lisäarvoa Eerikkilän rakentuessa kohti kansainvälisesti tunnettua, ihmisen kokonaisvaltaisen kehittämisen ja hyvinvoinnin osaamiskeskusta”, Eerikkilän markkinointi- ja myyntipäällikkö Antti Hakala kertoo.

Saarikoski Travels on urheilumatkoihin erikoistunut ryhmämatkojen järjestäjä, jolla on lähes 30 vuoden kokemus alalta. Suurimmat tuotekentät ovat jalkapallon ja jääkiekon saralla, mutta portfolio kattaa koko urheilu- ja vapaa-ajanmatkojen tarjonnan.

”Eerikkilässä on pitkät perinteet sekä erinomainen valmennuskeskusosaaminen Sami Hyypiä Akatemian sekä Floorball Academyn myötä. Yhteistyö Eerikkilän kanssa tukee yrityksemme strategiaa kasvattaa Suomeen tulevien ulkomaisten ryhmien volyymia ja tarjoaa samalla hienon mahdollisuuden näkyä laajemmin kotimaisen jalkapalloilun ja salibandyn kentässä. Hyvä sijainti ja saavutettavuus niin lentokentiltä kuin satamistakin mahdollistavat logistisesti toimivien matkapakettien tarjoamisen ulkomaisille asiakkaille”, Saarikoski Travelsin toimitusjohtaja Jarkko Paloniemi kommentoi.

Lisätiedot

Antti Hakala:antti.hakala@eerikkila.fi, markkinointi- ja myyntipäällikkö, Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Jarkko Paloniemi: info@saarikoski.fi, toimitusjohtaja, Saarikoski Travels

Tunnelihanke yltää Lakeudelle!TALLINNAN TUNNELIHANKKEEN LONKEROT ULOTTUVAT POHJANMAALLE

Helsingin ja Tallinnan välinen junatunnelihanke on edennyt ripeästi. Yksityisellä puolella tehty vahva työ on tuottamassa nopeaa tulosta. Angry Birdsin luojana tunnetun Peter Österbackan johtamassa tunnelihankkeessa Tallinnan Ülemistestä Espoon Keilaniemen kautta Helsinki-Vantaan lentoasemalle päästään konkreettiseen työvaiheeseen jo ensi syksynä. Louhimaan päästäneen jo keväällä 2019 ja tunnelin pitäisi olla valmiina keväällä 2024. Rahoituksesta 75% tulee Kiinasta ja loput pääosin Pohjoismaisilta eläkeyhtiöiltä. Laskelmien mukaan tunnelihanke tulee maksamaan itsenä takaisin 37:ssä vuodessa.

Hanke on työllistänyt jo nyt runsaasti konsultteja sekä alihankkijoita. Myös Saarikoski Travels on incoming -osastonsa kautta ollut pienellä panoksella mukana tunnelihankkeessa ns. hiljaisena vaikuttajana lähinnä logistiikan aikataulujen sektorilla. Maaliskuun alussa tilanne kuitenkin muuttui oleellisesti, kun Kiinasta tuli rahoittajien taholta melkoinen ”Breiking news”. Rahoittajat haluavat aloittaa vielä tulevana kesänä kalustotestauksen, minkä pohjalta vasta perustettu rautatieyhtiö TH-Railways valitsee vaunutoimittajan vuoden 2021 aikana. Alkuvaiheessa testattavaksi tulee kolme vaunutyyppiä, kaikki Saksasta.

Projekti tuli hieman yllättäen meille, mutta töitä on paiskittu nyt kolmisen viikkoa yötä päivää. Ja viimein on tiedotettavaa, kertoo projektijohtaja Antton Kekki Saarikoski Travelsista! Ensi vaiheessa saamme siis käyttöömme kolme saksalaista vaunutyyppiä erilaisin varustein. Niillä liikennöinti alkaa kesäkuussa rataosuudella Seinäjoki – Alahärmä (Powerpark), joka on tuplarata ja hiljainen kuin mikä. Sillä osuudella on hyvä toimia ICE-luotijunalla, sillä ratapohja kestää 330 km/h vauhdin. Matka esimerkiksi Seinäjoelta Lapualle kestää 8 minuuttia, jos VR ei ole hankaloittamassa liikennettä. Seinäjoki-Powerpark ajetaan kesäaikana kolme kertaa päivässä ilman välipysähdyksiä ja matka kestää vain 19 minuuttia. Myöhemmin syksyllä 2019, kun pääsemme myös tukkoisalle Riihimäki-Tampere osuudelle, saamme testivaunuja myös Koreasta sekä Kiinasta. Kiinasta tulevat junat kulkevat aurinkoenerkialla, kertoo Kekki. Vaikka tässä vaiheessa puhutaan testiajoista, junat tulevat matkustajaliikenteeseen vielä ennen koulujen päättymistä. Olemme perustaneet TH-Railwaysille operaattoriyhtiön Saarikoski Trails OÜ:n, jonka toimitusjohtajana aloittaa 1.4. alkaen Janne Tervo. Aikataulut julkaistaan lähipäivinä ja varausjärjestelmä otetaan käyttöön toukokuun alussa.

Lisätietoja : Saarikoski Travels, Janne Tervo ja Antton Kekki

Matkustusasiakirjojen tehostettu tarkastus Viroon matkustettaessaTallinnan matkustajien matkustusasiakirjoja tarkastetaan tehostetusti 15.6.2017 alkaen. Tehostetut tarkastustoimenpiteet liittyvät Viron heinäkuun alussa alkavaan EU-puheenjohtajuuskauteen. Lähtökohtaisesti kaikkien matkustajien matkutusasiakirjat tarkistetaan lähtöselvityksessä tai laivaannousun yhteydessä terminaalissa.

Suosittelemme saapumaan lähtöterminaalille hyvissä ajoin, sillä jonot lähtöselvityksessä tulevat kasvamaan.

Kaikilla matkustajille, myös lapsilla, tulee olla mukana voimassa oleva passi tai henkilökortti. Ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi.

Partner-yhteistyö Tacklan kanssaTackla Pro Oy ja Matkatoimisto Saarikoski Oy ovat aloittaneet partner-yhteistyön 1.12.2014 alkaen. Yhteistyön aloittamisen taustalla on yrityksemme halu tuoda laadukkaita ja edustavia eri lajien urheilutuotteita ja -varusteita asiakkaidemme saataville.

Tackla Pro Oy tunnetaan perinteisesti laadukkaista Tacklan jääurheilutuotteista, mutta Tackla toimii Suomessa maahantuojana ja markkinoijana myös espanjalaisen Joman tuotemerkille. Joman valikoimista löytyy lähes kaikkien palloilulajien tuotteita, jalkapallon ollessa lajivalikoimassa suurin, ja se tuo oivan lisän Tacklan varusteiden lisäksi tekstiilipuolelle.

Yhteistyömme avaa Tacklan ja Joman tuotteiden erikoistarjoukset asiakkaidemme käyttöön. Lisätiedot sekä kattavamman valikoiman Tacklan ja Joman tuotteista löydätte sivuilta www.tackla.fi ja www.joma-sport.fi.

Käy tutustumassa ja käytä tarjoukset joukkueellenne!

EM-lentopallo 2015 ItaliassaMatkapakettimme valmistuvat ja tulevat myyntiin helmikuussa viikolla 9 alkulohkojen otteluaikataulujen julkaisujen jälkeen. Matkapakettimme tulevat perustumaan eri lentoyhtiöiden reittilentoihin, millä toivomme saavamme hintaetua, jonka voimme välittää suoraan asiakkaillemme. Tulemme tarjoamaan asiakkaillemme eri hintakategorioissa eri pituisia, mutta kokonaisvaltaisia ja vaivattomia matkapaketteja.

Esittelemme eri matkapakettivaihtoehdot nettisivuillamme niiden julkaisujen jälkeen. Tiedotamme matkapaketeista myös Facebook-sivuillamme, käy tykkäämässä ja pysy ajan hermolla!

EM-kisapaketit myyntiin joulukuussaKoripallon EM-kisojen alkulohkot pelataan neljässä kaupungissa syyskuussa 2015. Suomi pelaa Ranskan Montpellierissä hallitsevan Euroopan mestarin Ranskan sekä Bosnia & Hertsegovinan, Puolan, Israelin ja aina suomalaiset sytyttävän Venäjän kanssa.

Matkapakettimme valmistuvat ja tulevat myyntiin joulukuun alkupuolella. Matkapakettimme tulevat perustumaan eri lentoyhtiöiden reittilentoihin, millä toivomme saavamme hintaetua, jonka voimme välittää suoraan asiakkaillemme. Tulemme tarjoamaan asiakkaillemme eri hintakategorioissa eri pituisia, mutta kokonaisvaltaisia ja vaivattomia matkapaketteja.

Esittelemme eri matkapakettivaihtoehdot nettisivuillamme niiden julkaisujen jälkeen.

Käy tykkäämässä Facebook-sivustamme, jolloin saat kaikki päivitykset reaaliajassa!

Pidennetty aukioloaika, 9.00 – 16.00Asiakkailta saamamme palautteen vuoksi yrityksemme uusittu toimistoaika on arkisin kello 9.00 – 16.00. Puhelinvaihteemme aukeaa siis nyt aamulla tuntia aikaisemmin kuin tähän asti.

Toimistojemme käyntiosoitteet

Lapua : Saarelantie 2
Tampere : Näsilinnankatu 18 B 36

Yrityksellämme ei ole ns. katutoimistoja ja pyydämmekin sopimaan käynnit ja tapaamiset aina etukäteen yhteyshenkilömme kanssa. Olette lämpimästi tervetulleita toimistoihimme.

Tarjoamme Sinulle ottelulipun!Lähde tekemään yleisöennätystä

Lähde tekemään yleisöennätystä Lapuan urheilutalolle korisliigan otteluun Korikobrat – Tapiolan Honka Lapualla ensi lauantaina 8.3. klo 17:00. Tarjoamme yhdessä Wasalinen kanssa otteluun vapaan pääsyn – kaikille! Paikalla myös Susijengifanien edustajia! Tervetuloa huippukoriksen pariin!

Ottelussa oheisohjelmaa

Juuri ennen ottelun alkamista arvomme kaksi katsojaa parhaille sohvapaikoille ja VIP-palveluin. Lisäksi myös muita arvontoja pelin aikana!

Koriksen MM-kisat BilbaossaKoripallon MM-kisoihin on vielä muutamia paikkoja vapaana. Myös kisajärjestäjien lipputoimiston kiintiöstämme on varattavissa vielä D- ja E-kategorian Follow Your Team –lippupaketteja vähintään lennon ostaneille asiakkaillemme.

VARATTAVISSA OLEVAT PAKETIT (tilanne 8.4. klo 12:08)

29.8.-5.9.2014

Lennot Norwegianilla Madridiin, mistä kuljetus Bilbaoon
Majoitus huippupaikalla NOVOTEL Bilbaossa
Varattavissa 8 paikkaa
Lippupaketteja D- ja E-kategorioihin

HUOM! Emme välitä pelkkiä lippupaketteja

Finnairin charterkoneet 30.8. ja 4.9. ovat loppuunmyytyjä.

Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse info@saarikoski.fi.

Pidentyneet vastausajat koskien koriksen MM-kisapakettejaHyvät asiakkaamme,

Koripallon MM-kisamatkojen valtavan kysynnän vuoksi sähköposteihin vastaaminen saattaa kestää normaalia pidempään. Pyrimme vastaamaan kaikille 24 tunnin sisällä ja pääsemään normaaliin rytmiin 2-3 päivän sisällä.