Uutiset

Uutiset

Matkustusasiakirjojen tehostettu tarkastus Viroon matkustettaessaTallinnan matkustajien matkustusasiakirjoja tarkastetaan tehostetusti 15.6.2017 alkaen. Tehostetut tarkastustoimenpiteet liittyvät Viron heinäkuun alussa alkavaan EU-puheenjohtajuuskauteen. Lähtökohtaisesti kaikkien matkustajien matkutusasiakirjat tarkistetaan lähtöselvityksessä tai laivaannousun yhteydessä terminaalissa.

Suosittelemme saapumaan lähtöterminaalille hyvissä ajoin, sillä jonot lähtöselvityksessä tulevat kasvamaan.

Kaikilla matkustajille, myös lapsilla, tulee olla mukana voimassa oleva passi tai henkilökortti. Ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi.

Partner-yhteistyö Tacklan kanssaTackla Pro Oy ja Matkatoimisto Saarikoski Oy ovat aloittaneet partner-yhteistyön 1.12.2014 alkaen. Yhteistyön aloittamisen taustalla on yrityksemme halu tuoda laadukkaita ja edustavia eri lajien urheilutuotteita ja -varusteita asiakkaidemme saataville.

Tackla Pro Oy tunnetaan perinteisesti laadukkaista Tacklan jääurheilutuotteista, mutta Tackla toimii Suomessa maahantuojana ja markkinoijana myös espanjalaisen Joman tuotemerkille. Joman valikoimista löytyy lähes kaikkien palloilulajien tuotteita, jalkapallon ollessa lajivalikoimassa suurin, ja se tuo oivan lisän Tacklan varusteiden lisäksi tekstiilipuolelle.

Yhteistyömme avaa Tacklan ja Joman tuotteiden erikoistarjoukset asiakkaidemme käyttöön. Lisätiedot sekä kattavamman valikoiman Tacklan ja Joman tuotteista löydätte sivuilta www.tackla.fi ja www.joma-sport.fi.

Käy tutustumassa ja käytä tarjoukset joukkueellenne!

EM-lentopallo 2015 ItaliassaMatkapakettimme valmistuvat ja tulevat myyntiin helmikuussa viikolla 9 alkulohkojen otteluaikataulujen julkaisujen jälkeen. Matkapakettimme tulevat perustumaan eri lentoyhtiöiden reittilentoihin, millä toivomme saavamme hintaetua, jonka voimme välittää suoraan asiakkaillemme. Tulemme tarjoamaan asiakkaillemme eri hintakategorioissa eri pituisia, mutta kokonaisvaltaisia ja vaivattomia matkapaketteja.

Esittelemme eri matkapakettivaihtoehdot nettisivuillamme niiden julkaisujen jälkeen. Tiedotamme matkapaketeista myös Facebook-sivuillamme, käy tykkäämässä ja pysy ajan hermolla!

EM-kisapaketit myyntiin joulukuussaKoripallon EM-kisojen alkulohkot pelataan neljässä kaupungissa syyskuussa 2015. Suomi pelaa Ranskan Montpellierissä hallitsevan Euroopan mestarin Ranskan sekä Bosnia & Hertsegovinan, Puolan, Israelin ja aina suomalaiset sytyttävän Venäjän kanssa.

Matkapakettimme valmistuvat ja tulevat myyntiin joulukuun alkupuolella. Matkapakettimme tulevat perustumaan eri lentoyhtiöiden reittilentoihin, millä toivomme saavamme hintaetua, jonka voimme välittää suoraan asiakkaillemme. Tulemme tarjoamaan asiakkaillemme eri hintakategorioissa eri pituisia, mutta kokonaisvaltaisia ja vaivattomia matkapaketteja.

Esittelemme eri matkapakettivaihtoehdot nettisivuillamme niiden julkaisujen jälkeen.

Käy tykkäämässä Facebook-sivustamme, jolloin saat kaikki päivitykset reaaliajassa!

Pidennetty aukioloaika, 9.00 – 16.00Asiakkailta saamamme palautteen vuoksi yrityksemme uusittu toimistoaika on arkisin kello 9.00 – 16.00. Puhelinvaihteemme aukeaa siis nyt aamulla tuntia aikaisemmin kuin tähän asti.

Toimistojemme käyntiosoitteet

Lapua : Saarelantie 2
Tampere : Näsilinnankatu 18 B 36

Yrityksellämme ei ole ns. katutoimistoja ja pyydämmekin sopimaan käynnit ja tapaamiset aina etukäteen yhteyshenkilömme kanssa. Olette lämpimästi tervetulleita toimistoihimme.

Tarjoamme Sinulle ottelulipun!Lähde tekemään yleisöennätystä

Lähde tekemään yleisöennätystä Lapuan urheilutalolle korisliigan otteluun Korikobrat – Tapiolan Honka Lapualla ensi lauantaina 8.3. klo 17:00. Tarjoamme yhdessä Wasalinen kanssa otteluun vapaan pääsyn – kaikille! Paikalla myös Susijengifanien edustajia! Tervetuloa huippukoriksen pariin!

Ottelussa oheisohjelmaa

Juuri ennen ottelun alkamista arvomme kaksi katsojaa parhaille sohvapaikoille ja VIP-palveluin. Lisäksi myös muita arvontoja pelin aikana!

Koriksen MM-kisat BilbaossaKoripallon MM-kisoihin on vielä muutamia paikkoja vapaana. Myös kisajärjestäjien lipputoimiston kiintiöstämme on varattavissa vielä D- ja E-kategorian Follow Your Team –lippupaketteja vähintään lennon ostaneille asiakkaillemme.

VARATTAVISSA OLEVAT PAKETIT (tilanne 8.4. klo 12:08)

29.8.-5.9.2014

Lennot Norwegianilla Madridiin, mistä kuljetus Bilbaoon
Majoitus huippupaikalla NOVOTEL Bilbaossa
Varattavissa 8 paikkaa
Lippupaketteja D- ja E-kategorioihin

HUOM! Emme välitä pelkkiä lippupaketteja

Finnairin charterkoneet 30.8. ja 4.9. ovat loppuunmyytyjä.

Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse info@saarikoski.fi.

Pidentyneet vastausajat koskien koriksen MM-kisapakettejaHyvät asiakkaamme,

Koripallon MM-kisamatkojen valtavan kysynnän vuoksi sähköposteihin vastaaminen saattaa kestää normaalia pidempään. Pyrimme vastaamaan kaikille 24 tunnin sisällä ja pääsemään normaaliin rytmiin 2-3 päivän sisällä.

Saarikoski Travels ja Susijengi Fanit yhteistyöhönVoimme ylpeänä ilmoittaa, että olemme tehneet yhteistyösopimuksen Suomen Koripallomaajoukkueen kannattajat ry:n kanssa. Yhteistyön kautta pyrimme omalta osaltamme saamaan koriksesta uutta kansanlajia!

Tulemme tarjoamaan matkapaketteja ensi kesänä pelattaviin MM-kisoihin. Kauttamme matkapaketin varaavat saavat varmuudella ottelulipun Susijengin alkulohkon otteluihin Bilbaossa. Matkapaketit ovat tällä hetkellä vielä työn alla. Ilmoitamme pakettien valmistumisesta sekä Internet-sivuillamme että Facebookissa.

Mikäli haluat tiedot matkapaketeista ensimmäisenä, voit jättää yhteystietosi toimistoomme jo nyt. Soita tai lähetä sähköpostia!

Saarikoski ISTAA:n jäseneksiSaarikoski Travels on hyväksytty ensimmäisenä suomalaisena matkatoimistona mukaan kansainvälisen ISTAA urheilumatkatoimistojen liiton jäseneksi! Jatkossa Saarikoski Travels toimii ISTAA -mandaatilla tarjoten asiakkailleen entistä laajemman tarjonnan urheilumatkustusta niin aktiivi- kuin myös penkkiurheilun saralla. Vuonna 2009 perustettu ISTAA kokoaa yhteen urheilumatkatoimistoja maailmanlaajuisesti ja jäsenyyden tuomien synergiaetujen sekä uusien kontaktien myötä Saarikoski Travels pyrkii välittämään lisäarvoa eteenpäin asiakkailleen.

ISTAA -jäsenyys tuo toimistollemme uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia varsinkin jalkapallon saralla, mutta myös massiivisten urheilutapahtumien kuten olympialaisten ja muiden arvokisojen osalta. Mukana olevista jäsenistä suurelle yleisölle mielenkiintoisin on varmastikin Chelsea FC ja olemmekin jo aloittaneet heidän kanssaan yhteistyön ensi syksyn futistarjontaamme ajatellen, kertoo Saarikoski Travelsin toimitusjohtaja Jarkko Paloniemi.

Matkatoimistomme mielletään monesti pelkäksi urheilumatkatoimistoksi, mutta keskitymme edelleen vahvasti myös normaaliin matkatoimistotoimintaamme ja toiseen perusjalkaamme eli räätälöityihin ryhmämatkoihin. Myös tällä saralla on odotettavissa mielenkiintoisia uutuuksia jo ensi keväälle, kommentoi yrityksen perustaja Juha Saarikoski.