Ryhmämatkat

Ryhmämatkoihimme kuuluvat kotimaan kohteet, kaukokohteet, Euroopan kaupunki- ja kiertomatkat, risteilyt, seurakuntien, yhteisöjen ja työpaikkaryhmien matkat jne. Risteily Tallinnaan ja safari Kilimanjarolle ovat toki erilaisia matkoja, mutta näilläkin matkoilla on toimistomme profiilissa yhteisiä asioita, joista haluamme Teille kertoa.

Erikoismatkat

Käytännössä kaikki matkamme ovat räätälöityjä ryhmämatkoja asiakkaan toiveiden pohjalta. On kuitenkin matkoja ja asiakasryhmiä, joiden matkat vaativat laajennettua erikoisosaamista. Erikoismatkat tuovat meille aina ripauksen lisähaastetta onnistuneen matkan toteuttamiseen. Erikoisammattiryhmät, liikuntarajoitteisten lomat, erikoisruokavalioita noudattavien matkat, siinä muutama esimerkki erikoisjärjestelyjä vaativista matkoista, joista otamme mielellämme haasteen vastaan. Matkojen valmisteluissa käytämme ryhmänjohtajan tietotaidon lisäksi usein myös alan ammattiosaajien konsultointipalveluita. Näin haluamme osaltamme vaikuttaa siihen, että pienetkin yksityiskohdat toimivat.

Aina yksilöllisesti!

Saarikoski Travels on erikoistunut ryhmämatkojen toteuttamiseen ja käytännössä teemme vain ryhmätuotteita. Monen vuoden kokemuksemme haluamme siirtää myös Teidän matkallenne. Emme ole emmekä halua olla sidoksissa mihinkään valmiisiin sarjatuotteisiin, vaan asiakkaanamme saat aina yksilöllisen matkapaketin. Vuosien vankalla kokemuksella räätälöimme ryhmällesi, niin isolle kuin pienemmällekin, onnistuneen matkan koti- ja ulkomailla. Opintomatkat eri alojen ammattiryhmille, elämykselliset kannuste- ja palkintomatkat, vaativat asiakasmatkat… Huolehdimme myös erityistarpeidesi täyttymisen kokoustila-, tarjoilu- ja oheisohjelmajärjestelyineen.

Laatutuote suunnittelusta toteutukseen

Bussilla tehtävien ryhmämatkojen toteuttamisessa pystymme luomaan ylivoimaisen edun asiakkaallemme, sillä voimme tarjota matkan kuljettajaksi sen suunnittelijan toimistostamme! Käytössämme on viisi tilausajokuljettajat r.y.:n ammattitaitoista kuljettajaa, jotka siis toimivat myös toimistotehtävissä – tietäen, mitä suunnittelevat ja mitä tulevat myöhemmin toteuttamaan.

Matkakohteen päätät sinä

Matkakohteet määräytyvät yksinkertaisesti sen mukaan, minne ryhmät haluavat matkustaa. Järjestämme ryhmämatkoja mm. etelän kohteisiin, kaukomaille ja tietenkin suosionsa säilyttäneisiin Keski-Euroopan kohteisiin. Matkoillamme käytämme luotettavia ja turvallisia kuljetusyhtiöitä sekä aina vähintään turistiluokan hotelleita, ellei ryhmä toisin halua.