Turnausmatkat

Turnausmatkat

Viikonlopun edullinen lähiturnaus Tallinnaan vai Brazil Cup rantaloman kera? Harrasteturnaus vai elite-joukkueiden kutsuturnaus? Kauteen valmistava kevätturnaus, keskikesän turnausmatka vai kauden päätösmatka syksylle? Yhdessä löydämme vastauksen kaikkiin näihin kysymyksiin toiveidenne mukaisesti.

Turnausmatkoille valinnanvaraa on paljon etenkin kesäkaudelle ja valikoimissamme on vuodelle 2018 jälleen lähes 50 eri turnausta ympäri vuoden. Helpottaaksemme valintaanne kerromme viime vuosien asiakaspalautteidemme pohjalta turnausmatkojen TOP 4 -turnaukset:

  1. Pärnu Summer Cup
  2. Piteå Summer Games
  3. Aroscupen
  4. Dana Cup

Pärnu Summer Cup nousi asiakaspalautteissamme vuoden 2010 parhaaksi turnausmatkaksi ja on jatkanut kärkisijalla siitä lähtien säilyttäen asemansa myös 2017! Pärnu tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon keskikesälle edullisimpaan hintaluokkaan ja samasta syystä turnaus onkin vuosittain ensimmäinen loppuunmyyty turnausmatkamme. Turnauksessa on ikäluokittain kiintiöt suomalaisjoukkueille.

Toiseksi sijoittuva Piteån turnaus jatkaa edelleen Ruotsin turnausten ykkösenä, joskin myös edellisinä vuosina kärkikolmikkoon noussut Västeråsissa pelattava Aroscupen on selkeästi tullut sinne jäädäkseen. Piteån turnausjunatuotteemme yöjunana makuuvaunuin mahdollistaa nopean siirtymän ilman pitkiä bussimatkoja ja väliyöpymisiä.

Dana Cup on ollut kestosuosikki ja yksi pidetyimmistä turnausmatkoistamme yrityksemme alkutaipaleilta lähtöisin. Teimme ensimmäisen Dana Cup matkamme jo vuonna 1992 ja sen jälkeen yli sata joukkuetta on matkannut Dana Cupiin tuliaisina hieman menestystä ja paljon mahtavia kokemuksia! Vaikka sijoitus onkin tippunut yhdellä, niin Dana Cup jatkaa edelleen TOP 4 -listallamme ja ensi vuosi ei näyttäisi sekään tuovan muutosta tähän.

Aiemmalta listalta pudonneet Unkarin Balatonilla pelattava Youth Football Festival sekä Ruotsissa pelattava Umeå Fotbolls Festival ovat nekin edelleen suosittuja joukkueiden keskuudessa. Itse olemme lisänneet tähän listaan myös Espanjassa pääsiäisenä sekä keskikesällä pelattavat Costa Daurada Cupit ja helatorstain viikonvaihteen ehdottoman ykkösturnauksen Norhalne Cupin Tanskassa. Ensi vuonna helatorstai ajoittuu toukokuun loppuun, joten se mahdollistaa useamman joukkueen matkan Norhalne Cupiin.

TOP 4 -turnausten lisäksi meillä löytyy myös kymmenittäin muita turnauksia valikoimastamme. Voit tutustua näihin tarkemmin yksittäisten turnausten esittelyistä. Parhaan lopputuloksen taataksemme suosittelemme noin 5-10 minuutin puhelinneuvottelua kanssamme joukkueellenne sopivasta turnauksesta ja lyhyt puhelu onkin monesti paras tapa ratkaista runsaan tarjonnan ongelma turnauksen ajankohdan, matkan keston ja matkabudjetin suhteen. Soita ja kysy apuamme turnausvalintaan!