La Liga

La Liga

La Ligaa Barcelonassa ja Madridissa

Barcelonan vetovoima perustuu upeaan kaupunkiin, mahtavaan Nou Campin stadioniin sekä yhteen maailman parhaaseen seurajoukkueeseen, FC Barcelonaan. Upeita ohjelmavaihtoehtoja viinitiloista Andorraan… Barcelona tarjoaakin ehkäpä monipuolisimman mahdollisuuden kauden päätösmatkaksi tai yritysten kannuste- ja kokousmatkaksi.

Madridissa kaupungin ylpeys Real Madrid tarjoaa jo vaikkapa Barcelonassa käyneille ryhmille hienon, uuden vaihtoehdon Espanjasta. Myös lisääntyneet suorat lentovaihtoehdot ovat johtaneet Madridin kysynnän kasvuun. Yhdistä huippuottelu Santiago Bernabéulla kokous- tai messumatkaanne!

Monesti vain kaupunkien kärkijoukkueet pääsevät parrasvaloihin, mutta Barcelonassa FC Barcelonan lisäksi La Ligaa pelaa myös toinen joukkue RCD Espanyol. Madridissa taas kuluneina vuosina valta on jopa osittain vaihtunut kaupungin ”kakkosseuran” Atletico Madridin esiintyessä edukseen niin La Ligassa kuin Mestarien Liigassa. Madridin alueelta löytyy vielä kaksi muutakin pääsarjatason joukkuetta eli Rayo Vallecano sekä Getafe, joten futisfaneille löytyy paljon valinnanvaraa!

Muutokset La Ligan otteluajoissa ovat yleisiä televisiointien vuoksi ja ne saattavat muuttaa suunniteltuja matkaohjelmia. Tarkat otteluaikataulut vahvistetaan noin kaksi viikkoa ennen otteluviikonloppua. Pyrimme tekemään matkapaketit aina viikonlopun yli perjantaista maanantaihin, jolloin pystymme parhaalla tavalla vastaamaan mahdollisiin otteluaikataulujen muutoksiin.

Pyydä ryhmällesi tarjouksemme!

Huom! Emme välitä pelkkiä ottelulippuja.