Välkommen till våra webbsidor

Välkommen till våra webbsidor

Saarikoski Travels är en år 1992 grundad researrangör specialiserad på beställningsresor. Vi betjänar våra kunder i hela Finland och ordnar även resetjänster och kompletta paketresor för grupper från Skandinavien.

Vår största verkområde är sportresor. Vi är Finlands ledande arrangör av turnerings- och träningsläger för barn och ungdomar. Alla största fotbollsturneringar, som Dana Cup, Norway Cup och Helsinki Cup, har valt oss som sin samarbetspartner. Vi ordnar även högklassiga träningsläger och turneringsresor till Finland för fotbolls- och ishockeylag från Skandinavien.

Fritidsgrupper betjänar vi med finslipade Saarikoski Quality Tours- produkter. De här resehelheterna är endast menade för grupper från utomlands och de genomförs mycket högklassigt och med olikt program jämfört med stora incoming byråer.

Saarikoski Travels är ett företag med god ekonomi. Vi har redan under flera års tid varit i AAA-pålitlighetsklassificeringen och enligt Luottotieto Oy tillhör vi till Finlands tio mest pålitliga researrangörer, tillsammans med bl.a. Finnair och Viking Line.

Välkommen som vår kund

Jarkko Paloniemi
Verkställande Direktör
Saarikoski Travels
info@saarikoski.fi