Urheilumatkat

Urheilumatkat

Aktiivijoukkueiden turnaus- ja harjoitusleirimatkat, yritysten liikunnalliset TYKY-päivät sekä kannustematkat, vapaa-ajan ryhmien liiga- ja arvokisamatkat… you name it, we’ll make it!

Saarikoski Travels tarjoaa sporttisia vaihtoehtoja moniin toiveisiin. Teemme urheilu- ja vapaa-ajan matkat 30 vuoden kokemuksella sekä vakaalla ammattitaidolla, sillä kaikki tekijät toimistollamme ovat itse päivittäin vahvasti mukana urheiluelämässä, niin valmentajina kuin aktiiviurheilijoina.

Valitsemme tarjoamamme matkakohteet lajikohtaisesti huolella ja olemme olleet itse mukana kaikissa turnausmatkakohteissamme. Niistä saamiemme kokemusten ja ryhmien arvokkaiden palautteiden perusteella olemme kehittäneet tuotteitamme Sinun ryhmäsi eduksi. Tuotantoomme kuuluvat mm. jalkapallon ja jääkiekon harjoitusleirit sekä turnaukset useissa Euroopan kohteissa, pesäpallon harjoitusleirit ja turnaukset Espanjassa, salibandyturnaukset Virossa ja Tsekeissä sekä laaja kirjo vapaa-ajan matkoja mm. F1-kisoihin, jalkapallon pääsarjaotteluihin Euroopassa sekä KHL-otteluihin ja eri lajien arvokisoihin. Tutustu tarkemmin valikoimaamme viereisestä valikosta ja kysy lisätietoja toimistoltamme!

Saarikoski Travels hyväksyttiin kansainvälisen urheilumatkatoimistojen liiton ISTAA:n jäseneksi jo vuonna 2013. ISTAA kokoaa yhteen urheilumatkatoimistoja maailmanlaajuisesti ja jäsenyyden myötä yrityksemme matkatarjonta onkin kasvanut aktiiviurheilun ohella yhä enemmän myös penkkiurheilijoiden eduksi!

Ulkomailla toimimme Sports Travels Finland -tuotenimellä, mikä on meille  vuonna 1999 rekisteröity tuotenimi.