Urheilumatkat

Urheilumatkat

Aktiivijoukkueiden turnaus- ja harjoitusleirimatkat, yritysten liikunnalliset TYKY-päivät sekä kannustematkat, vapaa-ajan ryhmien liiga- ja arvokisamatkat… you name it, we’ll make it!

Saarikoski Travels tarjoaa sporttisia vaihtoehtoja moniin toiveisiin. Teemme urheilu- ja vapaa-ajan matkat yli 20 vuoden kokemuksella sekä vakaalla ammattitaidolla, sillä kaikki tekijät toimistollamme ovat itse päivittäin vahvasti mukana urheiluelämässä, niin valmentajina kuin aktiiviurheilijoina.

Valitsemme tarjoamamme matkakohteet lajikohtaisesti huolella ja olemme olleet itse mukana kaikissa turnausmatkakohteissamme. Niistä saamiemme kokemusten ja ryhmien arvokkaiden palautteiden perusteella olemme kehittäneet tuotteitamme Sinun ryhmäsi eduksi. Tuotantoomme kuuluvat mm. jalkapallon ja jääkiekon harjoitusleirit sekä turnaukset useissa Euroopan kohteissa, salibandyturnaukset Virossa ja Tsekeissä, pesäpalloleirit ja vapaa-ajan matkat F1-kisoihin, jalkapallon pääsarjaotteluihin Euroopassa sekä KHL-otteluihin ja eri lajien arvokisoihin. Tutustu tarkemmin valikoimaamme viereisestä valikosta ja kysy lisätietoja toimistoltamme!

Saarikoski Travels hyväksyttiin kansainvälisen urheilumatkatoimistojen liiton ISTAA:n jäseneksi vuonna 2013. ISTAA kokoaa yhteen urheilumatkatoimistoja maailmanlaajuisesti ja jäsenyyden myötä yrityksemme matkatarjonta onkin kasvanut aktiiviurheilun ohella yhä enemmän myös penkkiurheilijoiden eduksi!

Ulkomailla toimimme Sports Travels Finland -tuotenimellä, mikä on rekisteröity tuotenimi vuodesta 1999.