Jalkapallo

Jalkapallo

Saarikoski Travels tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja futismatkan toteutukseen. Valittavanasi on aktiivipelaajille kymmeniä eri harjoitusleiri- ja turnausmatkakohteita Euroopasta sekä lisäksi vapaa-ajan futismatkoistamme esimerkiksi pidennetty viikonloppu Lontooseen, Madridiin tai Barcelonaan.

Turnausmatkakohteemme olemme valinneet huolellisesti sekä omien kokemustemme että kymmeniltä valmentajilta ja joukkueenjohtajilta saamiemme palautteiden perusteella. Vuosittaisen palautteen myötä oma turnauskalenterimme elää ja otammekin vuosittain uusia turnauksia mukaan sekä tarvittaessa pudotamme joitakin turnauksia valikoimastamme. Olemme lisäksi pyytäneet runsaasti myös lasten ja nuorten mielipiteitä matkojemme ohjelma- ja palvelusisällöistä kehittääksemme matkapakettejamme.

Viro ja Espanja jatkavat suosikkikohteina – myös uusia leirikohteita tarjolla!

Juhannuksen jälkeisellä viikolla pelattava Pärnu Summer Cup on kesän suosituin turnausmatkamme. Monivuotinen kokemuksemme Pärnussa, tutut yhteistyökumppanit sekä hulppeat olosuhteet aurinkorantoineen ovat osia turvallisesta ja onnistuneesta turnausmatkavalinnastanne. Hoidamme jälleen ensi kesänä kaikki suomalaisjoukkueet keskitetysti Pärnuun. Suomen kiintiö nostetaan ensi vuodelle yhteensä 55 joukkueeseen.

Uudet Espanjan leirikohteemme löytyvät Barcelonan pohjoispuolelta läheltä Banyolesia sekä Madridista. Banyolesin treenikeskus tarjoaa puhtaasti jalkapalloon keskittyvälle joukkueelle edullisen vaihtoehdon hyvätasoisine nurmikenttineen ja majoitukset ruokailuineen järjestetään aivan kenttien vieressä. Madrid ei puolestaan pysty kilpailemaan hinnalla, mutta virikkyydellään sitäkin enemmän. Santiago Bernabeu, Vicente Calderon ja Espanjan maajoukkueen treenikeskus Ciudad de Futbol näistä esimerkkeinä.

Harjoitusleirit toiveidenne mukaisesti – nyt myös Suomessa!

Harjoitusleirikohteemme antavat mahdollisuuden joukkueen sekä myös koko perheen harjoitus- ja lomamatkan yhdistämiseen. Räätälöimme leirimatkat aina joukkuekohtaisesti, joten on kyseessä sitten elite-/aikuisjoukkueen täysipainoinen futisleiri tai harrastejoukkueen kauden päätösmatka ystävyysotteluiden ja vapaa-ajan yhdistelmänä, niin meiltä löytyvät eri vaihtoehdot ja matkapaketit kaikille.

Järjestämme ulkomaan leirien lisäksi harjoitusleirejä myös Suomessa yhteistyössä paikallisten seurojen kanssa. Ensimmäinen leiri järjestettiin heinäkuussa 2014, jolloin toimme Real Madridin akatemiavalmentajia Suomeen. Käytettävissänne ovat jatkossa Euroopan huippuseurojen akatemiavalmentajat Real Madridin lisäksi myös Ajaxista, Bayern Münchenistä, AC Milanista ja Chelseasta. Kustannustehokkuus ulkomaan leiriin verrattuna syntyy käytettäessä seurojen omia harjoitusolosuhteita ja vältettäessä mm. lentomatkat suurimpana yksittäisenä kuluna ulkomaan leirimatkoilla. Kysy lisää tästä vaihtoehdosta toimistoltamme!

Valioliigaa tai Barcan peliin…

Vapaa-ajan futismatkamme ovat erinomainen vaihtoehto kannustematkaksi tai vaikkapa kauden päätösmatkaksi. Valioliigaa Lontoossa tai Manchesterissa, La Ligaa Barcelonassa tai Madridissa ja Serie A:ta Milanossa tai Roomassa, siinä vasta muutamia mahdollisuuksia laajasta tarjonnastamme. Kansainvälisen urheilumatkatoimistojen liiton ISTAA:n jäsenyytemme kautta voimme tarjota ryhmällenne liput käytännössä kaikkiin Euroopan pääsarjojen otteluihin.

Valmentajille sekä joukkueiden muille toimihenkilöille olemme räätälöineet maksuttoman S-Clubin, jonka jäsenille tiedot uutuuksistamme tulevat aina ensimmäisenä. Lisäksi järjestämme vuosittain yhteisiä matkoja risteilyistä liigamatkoihin. Mikäli et vielä ole S-Clubin jäsen, liity Clubiin klikkaamalla tästä!

Tunnetut ja tunnustetut yhteistyökumppanimme ovat kanssamme Saarikoski Sports -laadun takana. Ota rohkeasti yhteyttä, jotta voimme suunnitella yhdessä joukkueellenne sopivan kokonaisuuden.