Jalkapallo

Jalkapallo

Päivitämme par aikaa nettisivujamme, ja pyydämmekin tällä hetkellä olemaan suoraan yhteydessä toimistoomme, mikäli haluatte tietoa enemmän jalkapallotuotteistamme. Alta voit kuitenkin lukea tiivistetysti toimintamme ja suosituimpia kohteitamme.

Saarikoski Travels tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja futismatkan toteutukseen. Valittavanasi on aktiivipelaajille kymmeniä eri harjoitusleiri- ja turnausmatkakohteita Euroopasta sekä lisäksi vapaa-ajan futismatkoistamme esimerkiksi pidennetty viikonloppu Lontooseen, Barcelonaan tai Berliiniin.

Turnausmatkakohteemme olemme valinneet huolellisesti sekä omien kokemustemme että kymmeniltä valmentajilta ja joukkueenjohtajilta saamiemme palautteiden perusteella. Vuosittaisen palautteen myötä oma turnauskalenterimme elää ja otammekin vuosittain uusia turnauksia mukaan sekä tarvittaessa pudotamme joitakin turnauksia valikoimastamme.

Viro ja Espanja jatkavat suosikkikohteina

Juhannuksen jälkeisellä viikolla pelattava Pärnu Summer Cup on kesän suosituin turnausmatkamme. Monivuotinen kokemuksemme Pärnussa, tutut yhteistyökumppanit sekä hulppeat olosuhteet aurinkorantoineen ovat osia turvallisesta ja onnistuneesta turnausmatkavalinnastanne. Hoidamme jälleen ensi kesänä kaikki suomalaisjoukkueet keskitetysti Pärnuun.

Leirikohteista suosituimpina jatkavat Espanja ja Portugali, joissa molemmissa olosuhteet harjoitusleirien järjestämiseen ovat huippuluokkaa. Kohteet sopivat kaikille ikäluokille ja mukaan voidaan yhdistää myös lomailua, jos joukkue näin haluaa. Mikäli leirin haluaa rakentaa vain viikonlopun ympärille niin lähikohteista Viro toimii parhaiten.

Valioliigaa tai Barcan peliin

Vapaa-ajan futismatkamme ovat erinomainen vaihtoehto kannustematkaksi tai vaikkapa kauden päätösmatkaksi. Kansainvälisen urheilumatkatoimistojen liiton ISTAA:n jäsenyytemme kautta voimme tarjota ryhmällenne liput käytännössä kaikkiin Euroopan pääsarjojen otteluihin. Huomioittehan kuitenkin, että emme välitä pelkästään ottelulippuja.

Ota rohkeasti yhteyttä, jotta voimme suunnitella yhdessä joukkueellenne sopivan kokonaisuuden.