Fugepesis ´24

Fugepesis ´24

Fugepesis avaa Superpesiskauden ensi keväänä kuudennen kerran. Fugepesiksen ottelut pelataan nimensä mukaisesti Fuengirolassa ja ohjelmassa ovat sekä naisten että miesten ottelut.

Lauantaina 27.4.2024 Elolan upealla stadionilla kohtaavat naisten avausottelussa menneen kauden kaksi vahvaa suorittajaa, kun Rauman Fera ja Seinäjoen Maila-Jussien naisjoukkueet mittelevät pisteistä.

Miesten ottelun vuoro on sunnuntaina 28.4. Kotijoukkueeksi asettuu legendaarinen Vimpelin Veto ja vastustajakseen he saavat joukkueen Karjalan mailta, Joensuun Mailan. Huippuottelu siis luvassa!

Tapahtumana Fugepesis on täysin uniikki ja vuosien aikana siitä on muodostunut koko pesiskansan sekä pesiksestä kiinnostuneiden tapahtuma niin paikallisille Aurinkorannikolla kuin vuosittain sadoille pesisturisteille! Fugepesis -tapahtuman ottelut ovat pesäpalloliiton alaisia virallisia sarjapelejä.

Fugepesis matkapakettien myynti tapahtuu yksittäismatkustajien osalta tapahtumasivulla www.fugepesis.fi.  Pien- ja yritysryhmille (yli 6 henkilöä) teemme räätälöityjä paketteja. Ryhmä- ja yrityspaketeista lisätietoa antaa Juha Saarikoski, puh. 064 330 000 tai info@saarikoski.fi.