Fugepesis

Fugepesis

Fugepesis avaa Superpesiskauden ensi keväänä viidennen kerran. Fugepesiksen ottelut pelataan 22.-23.4.2023 ja ohjelmassa ovat sekä naisten että miesten ottelut.

Lauantaina 22.4. Elolan upealla stadionilla kohtaavat naisten avausottelussa menneen kauden pronssijoukkue, Etelä-Pohjanmaan edustuksen tuova Lapuan Virkiä sekä Pohjois-Karjalasta saapuva, vahvaa nousua tekevä Joensuun Maila.

Miesten ottelun vuoro on sunnuntaina 23.4. Kotijoukkueeksi asettuu Etelä-Karjalasta Redsit eli IPV ja vastustajakseen he saavat päättyneellä sesongilla kärkinelikkoon tunkeutuneen Uudenmaan ylpeyden, Hyvinkään Tahkon!

Tapahtumana Fugepesis on täysin uniikki ja vuosien aikana siitä on muodostunut koko pesiskansan sekä pesiksestä kiinnostuneiden tapahtuma niin paikallisille Aurinkorannikolla kuin vuosittain sadoille pesisturisteille! Fugepesis -tapahtuman ottelut ovat pesäpalloliiton alaisia virallisia sarjapelejä.

Fugepesis matkapakettien myynti tapahtuu yksittäismatkustajien osalta tapahtumasivulla www.fugepesis.fi.  Pien- ja yritysryhmille (yli 6 henkilöä) teemme räätälöityjä paketteja. Ryhmä- ja yrityspaketeista lisätietoa antaa Juha Saarikoski, puh. 064 330 000 tai info@saarikoski.fi.