Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24§ mukainen seloste.

Rekisterinpitäjä

Matkatoimisto Saarikoski Oy
Saarelantie 2, 62100 Lapua
Kauppakatu 14 B 7, 33210 Tampere
Puh. 06 433 00 00
Email info@saarikoski.fi

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Ruotsalainen Lari
Puh. 06 433 00 00
Email info@saarikoski.fi

Rekisterin nimi

Matkatoimisto Saarikoski Oy:n asiakasrekisteri
Rekisterimme perustuu jo olemassaoleviin tai luotaviin asiakas- ja palvelusuhteisiin.

Rekisterin tietosisältö

Ryhmämatkoissa, joissa ryhmää, yritystä tai muuta yhteisöä edustaa yksi henkilö, kerätään kaikkien matkustajien tiedot matkan tyypistä, kohteesta ja matkustustavasta johtuvista matkan tekniseen toteutukseen liittyvistä seikoista tai lain vaatimuksista riippuen. Näitä tietoja ovat ja voivat olla nimi, syntymäaika, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä passin tiedot.

Rekisterissämme säilytetään kuitenkin vain rekisteröidyn itse antamat henkilötiedot, joihin kuuluvat ja voivat kuulua:

  • nimi,
  • puhelinnumero,
  • postiosoite,
  • sähköpostiosoite,
  • yhteisön tai yrityksen nimi, jota rekisteröity edustaa,
  • asiakkaan yksilöivä tunnistenumero (asiakasnumero),
  • tilaus- ja laskuhistoria sisältäen matkakohteen ja lähtöpäivän,
  • asiakkaan itsensä antamat lisätiedot ja
  • suoramarkkinointikiellot ja -suostumukset

Rekisterin käyttötarkoitus

Tietoja käsitellään tilattujen tai muuten sovittujen palvelujen tai fyysisten tuotteiden toimittamiseen asiakkaalle, laskutukseen ja asiakassuhteen hoitamiseen. Tietoja käytetään myös rekisteröidylle markkinointiin ja markkinoinnin kohdistamiseen, suoramarkkinointiin ja mainontaan. Asiakkaalla on oikeus kieltää hänelle kohdistettu suoramarkkinointi.

Säännönmukaiset tietolähteet

Talletettavat tiedot saadaan pääsääntöisesti asiakkaan itse luovuttamana tarjouspyynnössä tai muussa matkustukseen liittyvässä tietojenpyyntötoimituksessa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset, myös EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja luovutetaan ainoastaan matkan teknisen toteutuksen edellyttämille kolmansille osapuolille, kuten lento-, laiva- tai muu kuljetusyhtiö, hotelli tai muu majoituspalveluntuottaja, muu tilatun erityispalveluntuottaja tai jos se muutoin poikkeuksellisesti on henkilötietolain 22§ ja 23§ mukaan.

Tietojen suojauksen periaatteet

Viisumeja varten paperisena luovutettavat tiedot säilytetään lukitussa turvakaapissa siihen saakka, että tiedot saadaan toimitettua eteenpäin tai digitalisoitua. Tätä poikkeusta lukuun ottamatta henkilötietoja ei säilytetä paperisena tai muuten manuaalisena.

Kaikki digitaalisesti säilytettävät henkilötiedot on suojattu organisaation ulkopuolisilta ajantasaisin tietoturvatoimin.

Rekisteritietojen säilytys, arkistointi ja hävittäminen

Vähimmäisaikaisen säilytyksen jälkeen kaikki henkilötietoja sisältävät paperiset tiedot hävitetään paperisilppurilla.

Tarkastus-, korjaus- ja kielto-oikeus

Matkatoimisto Saarikoski Oy:n rekisteröidyllä asiakkaalla on oikeus tarkistaa, mitä henkilötietoja hänestä on tallennettu ja halutessaan korjauttaa olemassaolevia tietoja. Rekisteröidyllä on myös oikeus kieltää käsittelemästä rekisteröityä koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

Tarkastus-, korjaus- ja kieltopyynnöissä tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään:

Matkatoimisto Saarikoski Oy
Saarelantie 2, 62100 Lapua
Kauppakatu 14 B 7, 33210 Tampere
Puh. 06 433 00 00
Email info@saarikoski.fi