Dana Cup

Dana Cup

Dana Cup, yksi maailman kansainvälisimmistä nuorisojoukkueiden jalkapalloturnauksista järjestetään ensi kesänä jo 38. kerran Pohjois-Jyllannissa Hjörringissä. Kaikki ottelut pelataan hyvillä nurmikentillä. Mukaan lukien pelaajat, valmentajat, joukkueenjohtajat, vanhemmat ja tuomarit, turnaukseen odotetaan jälleen lähes 25000 osallistujaa!

Dana Cupissa voit kansainvälisen jalkapallon ohessa nauttia myös hienosta ja luonnonkauniista osasta Tanskaa. Hjørring on idyllinen ja viihtyisä kaupunki, joka sijaitsee keskellä Pohjois-Jyllannin lomanviettopaikkoja, vain lyhyen välimatkan päässä länsirannikon suosituilta uimarannoilta ja useilta muilta turistikohteitta.

Täyspalvelupaketti lomahotellissa

Suosituin Dana Cup matkamme on täyspalvelupaketti lomahotellimajoituksin Blokhusin merenrantakylässä. Upea kymmeniä kilometrejä pitkä hiekkaranta, kylpylä, apartementos -majoitus ja kylän palvelut aivan vieressä! Ensi kesänä vaihtoehtona on myös muita samantyyppisiä majoitusvaihtoehtoja lähempänä Hjørringiä mm. Lökkenissä.

Dana Cup Town -majoitus

Hieman vanhemmille ikäluokille voimme tarjota majoitusvaihtoehdoksi myös Dana Cup Town majoituksen, joka on hosteltasoinen ja sijaitsee aivan Dana Cupin sydämessä vain 500 m päässä turnauksen pääkentiltä. Dana Cup Town -majoituksessa on myös kimppabussimahdollisuus (ks. alla).

Kimppabussilla edullisesti koulumajoitukseen

Edullisin tapa matkustaa Dana Cupiin on matkustaa kimppabussilla jonkin toisen joukkueen kanssa Tanskaan ja takaisin sekä majoittua koulumajoituksessa. Turnauksen aikana käytössä on tällöin Dana Cupin kuljetusjärjestelmä sekä tietenkin matkatoimistomme oma kohdeapu täyspalvelupaketin tapaan.

Vaivatonta ja edullista!

Valmiit matkapakettimme Dana Cupiin ovat yksinkertaisin tapa osallistua loistavaan kansainväliseen futisturnaukseen. Matkatoimisto hoitaa puolestanne ilmoittautumiset ja kaiken yhteydenpidon turnauksen kanssa, joukkue- ja pelaajamaksut, majoitukset, laivaylitykset jne.

Kokemusta ja ammattitaitoa Dana Cupista yli 25 vuoden ajalta

Vuonna 2019 teemme turnausmatkan Dana Cupiin jo 29. kerran! Kokemuksemme matkajärjestelyistä vuosien ajalta tuo korvaamatonta turvaa vaikkapa ensi kertaa Tanskaan lähteville. Ensimmäinen Dana Cup matka Juha Saarikosken toimesta tehtiin jo vuonna 1989 ja sen jälkeen yli sata joukkuetta on matkannut kanssamme. Turnauspaikat, yhteyshenkilöt jne. ovat meille tuttuja.

Kuljettaja on matkalla tärkeässä roolissa. Voimme tarjota ryhmille ammattikuljettajia, jotka ovat olleet jo vuosien ajan omassa tiimissämme ja tuntevat paikat, pelikenttien sijainnit ja paljon muuta. Tämä on arvokasta tietotaitoa! Kysypä vaikka matkallamme mukana olleilta. 🙂  Kuljettajamme hoitavat myös kaikki tekniset matkajärjestelyt matkalla.

Turnausfaktaa

Matka-aika

20.–28.7.2019 (bussimatka)
22.–28.7.2019 (lentomatka)

Turnauksen aikataulu

Turnaus alkaa yhteisellä sisäänmarssilla Hjørringin stadionille maanantaina kello 19.30. Joukkueet, jotka saavat turnausjärjestäjiltä ilmoittautumisen yhteydessä kutsun, voivat osallistua maansa edustajina kulkueeseen, joka tulee stadionille. Itse jalkapalloturnaus, joka alkaa tiistaina, etenee seuraavalla tavalla:

Alkusarja

Joukkueet on jaettu 4-5 joukkueen lohkoihin, joissa pelataan yksinkertainen sarja. Alkusarjojen ottelut pelataan tiistaina ja keskiviikkona.

Loppusarja

Loppusarja pelataan cup-systeemillä. Alkusarjan lohkojen kaksi parasta jatkaa loppusarjassa A ja muut loppusarjassa B. Loppusarjaottelut pelataan torstaina ja perjantaina. A-finaalit 7 vs. 7 -sarjoissa sekä G13/G17/G19 ja B-finaalit 7 vs. 7 -sarjoissa sekä G13/G19 pelataan perjantaina. Muut loppuottelut pelataan lauantaina.
Dana Cupissa noudatetaan FIFA:n ja DBU:n (Tanskan Palloliitto) sääntöjä. Turnaukseen voivat osallistua vain joukkueet, jotka ovat FIFA:n rekisteröimän liiton jäseniä.

IKÄLUOKAT 2019

Luokka B19 Pojat 1.1.2000 ja jälkeen syntyneet
Luokka B17 Pojat 1.1.2002 ja jälkeen syntyneet
Luokka B16 Pojat 1.1.2003 ja jälkeen syntyneet
Luokka B15 Pojat 1.1.2004 ja jälkeen syntyneet
Luokka B14 Pojat 1.1.2005 ja jälkeen syntyneet
Luokka B13 Pojat 1.1.2006 ja jälkeen syntyneet
Luokka B12 Pojat 1.1.2007 ja jälkeen syntyneet
Luokka B11 Pojat 1.1.2008 ja jälkeen syntyneet
Luokka G19 Tytöt 1.1.2000 ja jälkeen syntyneet
Luokka G17 Tytöt 1.1.2002 ja jälkeen syntyneet
Luokka G16 Tytöt 1.1.2003 ja jälkeen syntyneet
Luokka G15 Tytöt 1.1.2004 ja jälkeen syntyneet
Luokka G14 Tytöt 1.1.2005 ja jälkeen syntyneet
Luokka G13 Tytöt 1.1.2006 ja jälkeen syntyneet
Luokka G12 Tytöt 1.1.2007 ja jälkeen syntyneet

Ikärajoja täytyy noudattaa. Pelaaja, joka täyttää ikävaatimukset voi osallistua kahteen ikäluokkaan. Pelaajilla tulee olla voimassaoleva henkilöllisyystodistus tai Fair Play – passi.

Ikävapautus

11 vs. 11 -sarjoissa voidaan käyttää kolmea (3) pelaajaa, jotka ovat syntyneet enintään vuotta aiemmin. 7 vs. 7 -sarjoissa voidaan käyttää yhtä (1) pelaajaa, joka on syntynyt enintään vuotta aiemmin. Vapautuksia ei myönnetä turnauksen alkamisen jälkeen.

Kentät

Kaikki ottelut pelataan nurmikentillä. Pelialueet sijaitsevat Hjørringissä sekä sen läheisyydessä (5-15 km), minkä vuoksi suosittelemme bussimatkaa muualla kuin kouluilla tai Dana Cup Townissa majoittuville ryhmille.

Otteluajat

Luokka Alkusarja Loppusarja
B/G 15-19 2 x 25 min 2 x 25 min
MUUT 2 x 20 min 2 x 20 min

Oheisohjelmat

Dana Cup tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia oheisohjelmiin. Kisa-alueella on tivoli, kauppoja jne… Hjörringissä sekä sen ympäristössä voi tutustua vaikkapa Pohjoismaiden suurimpaan merimuseoon tai viettää aikaa Aalborgin Zoossa!

Suosittelemme

Dana Cup soveltuu erinomaisesti kaikille ikäluokille. Erityisesti suosittelemme Dana Cupia ja sen täyspalvelupakettia perheryhmille sekä 10-15 -vuotiaiden joukkueille vaikkapa ensimmäiseksi pidemmäksi ulkomaan turnausmatkaksi. Vanhemmille 16-19-vuotiaiden joukkueille suosittelemme Dana Cup Town -matkapaketteja.