Yrityksemme

Yrityksemme

MATKATOIMISTO SAARIKOSKI OY

Matkatoimisto Saarikoski Oy on vuonna 1992 perustettu tilausmatkoihin erikoistunut matkanjärjestäjä. Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueelta ja lisäksi järjestämme matkapalveluita ja kokonaispaketteja ulkomailta Suomeen saapuville ryhmille. Olemme yksityinen, Suomalainen matkatoimisto ja arvomaailmamme perustuu vahvaan pohjalaiseen taustaamme.

Rekisteröityjä tuotenimiämme ovat Saarikoski Travels, SportsTravels Finland sekä Iloiset Ryhmämatkat.

Saarikoski Sports tunnetaan luotettavana urheilumatkojen järjestäjänä.  Olemme Suomen johtava lasten- ja nuorten turnaus- sekä harjoitusleirien järjestäjä. Olemme olleet rakentamassa Pärnu Summer Cupista 20 vuoden aikana Baltian suurinta futistapahtumaa ja lisäksi meillä on ollut ilo toimia yli kymmenen vuoden ajan Suomen ja yhden maailman suurimman junioriturnauksen, Helsinki Cupin kanssa. Kiekon Tallinnan Olümpia -turnaukset ja Riga Cup ovat olleet erittäin suosittuja ja vahvaa tietotaitoa olemme voineet käyttää pesäpallon Espanjan leirien osalla.

Järjestämme myös ulkomailta tuleville jalkapallo-, jääkiekko- ja salibandyjoukkueille laadukkaita harjoitusleirejä sekä turnausmatkoja Suomeen. Yrityksemme on ainoana suomalaisomisteisena matkatoimistona hyväksytty kansainvälisen urheilumatkatoimistojen ISTAA:n jäseneksi.
 
Vapaa-ajan ryhmiä palvelemme viimeistellyillä Iloiset Ryhmämatkat -tuotteilla. Matkamme suuntautuvat kotimaan kohteista pitkiin Euroopan kiertomatkoihin ja aina muille mantereille saakka – monipuolisesti asiakasryhmän toivomusten mukaisesti. Ulkomailta saapuvia ryhmiä palvelemme tuotteilla, jotka toteutetaan hyvin korkealaatuisina ja erilaisin ohjelmin verrattuna isoihin incoming-toimistoihin. 

Vahvasti kasvava sektori ovat yritysmatkat. Suunnittelemme ja toteutamme matkat yritysryhmien erilaisiin tarpeisiin. Päätuotteita ovat asiakas-, kannuste tai messumatkat.

Saarikoski Travels on vakavarainen yritys. Olemme olleet jo vuosien ajan AAA-luottoluokituksessa ja Luottotieto Oy:n tutkimuksen mukaan kuulumme Suomen kymmenen luotettavimman matkailualan toimijan  ryhmään.

Tervetuloa asiakkaaksemme,

Jarkko Paloniemi
Toimitusjohtaja
Saarikoski Travels

Yhteystiedot | Contacts

Osoite | Address
Saarelantie 2, 62100 LAPUA
Kauppakatu 14 B 7, 33210 TAMPERE

Puhelin | Phone
064 330 000
+358 64 33 00 00

Sähköposti | E-mail
info@saarikoski.fi

Y-tunnus | VAT number
1438687-2
FI14386872

Aukioloajat

Maksuton puhelinmyyntimme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9:00-16:00.
Juhlapyhien aattopäivinä palvelemme klo 9:00-12:00.

Yrityksellämme ei ole ns. katutoimistoja ja pyydämmekin sopimaan
mahdolliset tapaamiset aina erikseen yhteyshenkilömme kanssa.

ISTAA Actice Member SMAL IATA Accredited Agent

Kuluttajaviraston matkanjärjestäjälupamme on 3485 MjMv.

valmismatka_rgb_177x177Valvova viranomainen:
Kuluttajavirasto & Kuluttaja-asiamies
Haapaniemenkatu 4 A, 7 krs
00531 Helsinki
Puh. 09-77261
www.kuluttajavirasto.fi