Pärnu (Viro)

Pärnu (Viro)

Viron kesäpääkaupunki Pärnu sijaitsee reilun puolentoista tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta Riianlahden rannalla. Upeat hiekkarannat ja leppoisa tunnelma ovat kaupungin tavaramerkkejä. Leirit soveltuvat yhtä lailla aikuisten joukkueille kuin junioreillekin. Majoitus sekä ruokailut ovat hyvätasoisissa min. *** hotelleissa. Hotellimme sijaitsevat ranta-alueella, joten etäisyydet kentille sekä Pärnun kuuluisalle beachille ovat vain kävelymatkan päässä.

KOHDEFAKTAA

Kohdemaa ja faktat

Viro
Matkalle tarvitaan passi tai EU-henkilökortti
Valuuttana Euro

Kohdekaupunki

Pärnu
Etäisyys Tallinnasta 130km

Majoitukset ja ateriat

Majoitus hotellissa ***-**** Pärnun ranta-alueella pääsääntöisesti 2-3 hengen huoneissa, mahdollisuus myös perhehuoneisiin. Ateriat valinnan mukaan aamiaisin tai joko puoli- tai täysihoidolla.

Harjoituskentät

Kolme nurmikenttää ja yksi uusi tekonurmikenttä. Mahdollisuus harjoitusotteluihin.

Leirin kesto, suositus

4-5 päivää

Suosittelemme

Erinomainen soveltuvuus kaikenikäisille, myös aikuisjoukkueille. Kesäaikana Pärnu soveltuu erityisen hyvin matkakohteeksi myös nuoremmille ikäluokille perheiden matkustaessa mukana.

Matkustusmuoto

Bussi/laiva-matka

Matka-ajat (suositus matka-ajankohdaksi)

Huhti-lokakuu, parhaat ajankohdat heinäkuu-elokuu. Pärnu Summer Cup turnaus pelataan juhannuksen jälkeisellä viikolla, joten silloin sekä edeltävinä kahtena viikkona useat turnauskentät ovat poissa leirikäytöstä, joten emme suosittele Pärnua leirikohteeksi kesäkuussa.

Harjoitusleirikohteen tarkemmat tiedot (kentät, majoitukset, matkaohjelmat, hinta-arviot jne.) saatte toimistostamme!