Rakvere (Viro)

Rakvere (Viro)

Lääne-Virumaan keskustaajama Rakvere on noin 17 000 asukkaan pieni, mutta elinvoimainen kaupunki. Tunnetuksi se on tullut toki pitkästä historiastaan, Rakveren keskiaikaisesta linnasta ja Lahemaan upeista kartanoista, mutta erityispiirteen kaupungille antaa ehdottomasti urheilu ja ”urheiluhulluus”. Loistavat treeniolosuhteet, ensiluokkainen kylpylähotellimajoitus, lyhyet etäisyydet sekä edullinen hintataso tekevät Rakveresta Viron ykköskohteemme.

KOHDEFAKTAA

Kohdemaa ja faktat

Viro
Matkalle tarvitaan passi tai EU-henkilökortti
Valuuttana Euro

Kohdekaupunki

Rakvere
Lähin iso kaupunki Tallinna (100km)

Majoitukset ja ateriat

Majoitus 2-3 hengen huoneissa joko upeassa Aqva Spa –kylpylähotellissa (sis. kylpylän käyttö koko matkan ajan) tai edullisemmin hostel-tasoisessa majoituksessa 2-4 hengen huoneissa. Kummatkin majoituskohteet sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä urheilukeskuksesta. Ateriat valinnan mukaan aamiaisin tai joko puoli- tai täysihoidolla.

Harjoituskentät

Urheilukeskuksen nurmikenttä sekä kaupungin tekonurmikenttä. Rajoitettu mahdollisuus harjoitusotteluihin ikäluokittain joukkueen tasosta riippuen, tarvittaessa järjestämme harjoitusotteluja myös paluupäivälle Tallinnassa.

Leirin kesto, suositus

3-4 päivää

Suosittelemme

Erinomainen soveltuvuus kaikenikäisille. Erityisen hyvin Rakvere soveltuu kohteeksi 12–16 -vuotiaiden poikien haastetason joukkueille sekä perheryhmille.

Matkustusmuoto

Bussi/laiva-matka

Matka-ajat (suositus matka-ajankohdaksi)

Huhtikuu-lokakuu, parhaat ajankohdat elokuu-syyskuu

Harjoitusleirikohteen tarkemmat tiedot (kentät, majoitukset, matkaohjelmat, hinta-arviot jne.) saatte toimistostamme!