harjoitusleirit

Tallinna (Viro)

Tallinna (Viro)

Tallinna on hyvä vaihtoehto edullisen ja lyhyen harjoitusleirin kohteeksi. Viikonloppuleirillä ehtii hyvin treenaamaan ja pitkäaikainen yhteistyömme Tallinnan seurojen mm. FC Floran kanssa tarjoaa mahdollisuuden pelata halutessanne 1-2 harjoitusottelua leirin yhteydessä. Tallinnan uudistunut vapaa-ajan tarjonta lapsille ja nuorille tuo leirin yhteyteen sopivaa vaihtelua; nauhoita esimerkiksi oma televisiolähetys huikeiden maisemien ympäröimässä televisiotornissa ja jaa se facebookissa tai käy vaihtoehtoisesti Lentosatamassa upottamassa sukellusveneitä simulaattorilla!

KOHDEFAKTAA

Kohdemaa ja faktat

Viro
Matkalle tarvitaan passi tai EU-henkilökortti
Valuuttana Euro

Kohdekaupunki

Tallinna

Majoitukset ja ateriat

Majoitus hotelleissa **-**** 2-3 hengen huoneissa.  Mahdollisuus tarvittaessa myös perhehuoneisiin. Edullisin ** majoituskohde sijaitsee kävelymatkan etäisyydellä kentältä, joten leirimatka on toteutettavissa Helsingistä alkaen myös ilman suomalaista bussia. Ateriat valinnan mukaan aamiaisin tai joko puoli- tai täysihoidolla.

Harjoituskentät

Tekonurmi- ja nurmikentät. Talvella käytössä kaksi hallia (tekonurmi). Luonnonnurmelle pääsy toukokuun puolivälistä syyskuun loppuun, muut ajat säätilanteen mukaan. Mahdollisuus harjoitusotteluihin.

Leirin kesto, suositus

2-4 päivää

Suosittelemme

Erinomainen soveltuvuus kaikenikäisille. Majoituskohteen valinnalla matkaa voidaan kohdentaa hyvin myös perheryhmälle, siihen soveltuvin kylpylämajoituksin ja ruokailuvaihtoehdoin.

Matkustusmuoto

Bussi/laiva-matka

Matka-ajat (suositus matka-ajankohdaksi)

Helmikuu-lokakuu, parhaat ajankohdat huhtikuu-toukokuu sekä elokuu

Harjoitusleirikohteen tarkemmat tiedot (kentät, majoitukset, matkaohjelmat, hinta-arviot jne.) saatte toimistostamme!