Tallinna (Viro)

Tallinna (Viro)

Tallinna on hyvä vaihtoehto edullisen ja lyhyen harjoitusleirin kohteeksi. Viikonloppuleirillä ehtii hyvin treenaamaan ja pitkäaikainen yhteistyömme Tallinnan seurojen mm. FC Floran kanssa tarjoaa mahdollisuuden pelata halutessanne 1-2 harjoitusottelua leirin yhteydessä. Tallinnan uudistunut vapaa-ajan tarjonta lapsille ja nuorille tuo leirin yhteyteen sopivaa vaihtelua; nauhoita esimerkiksi oma televisiolähetys huikeiden maisemien ympäröimässä televisiotornissa ja jaa se facebookissa tai käy vaihtoehtoisesti Lentosatamassa upottamassa sukellusveneitä simulaattorilla!

KOHDEFAKTAA

Kohdemaa ja faktat

Viro
Matkalle tarvitaan passi tai EU-henkilökortti
Valuuttana Euro

Kohdekaupunki

Tallinna

Majoitukset ja ateriat

Majoitus hotelleissa **-**** 2-3 hengen huoneissa.  Mahdollisuus tarvittaessa myös perhehuoneisiin. Edullisin ** majoituskohde sijaitsee kävelymatkan etäisyydellä kentältä, joten leirimatka on toteutettavissa Helsingistä alkaen myös ilman suomalaista bussia. Ateriat valinnan mukaan aamiaisin tai joko puoli- tai täysihoidolla.

Harjoituskentät

Tekonurmi- ja nurmikentät. Talvella käytössä kaksi hallia (tekonurmi). Luonnonnurmelle pääsy toukokuun puolivälistä syyskuun loppuun, muut ajat säätilanteen mukaan. Mahdollisuus harjoitusotteluihin.

Leirin kesto, suositus

2-4 päivää

Suosittelemme

Erinomainen soveltuvuus kaikenikäisille. Majoituskohteen valinnalla matkaa voidaan kohdentaa hyvin myös perheryhmälle, siihen soveltuvin kylpylämajoituksin ja ruokailuvaihtoehdoin.

Matkustusmuoto

Bussi/laiva-matka

Matka-ajat (suositus matka-ajankohdaksi)

Helmikuu-lokakuu, parhaat ajankohdat huhtikuu-toukokuu sekä elokuu

Harjoitusleirikohteen tarkemmat tiedot (kentät, majoitukset, matkaohjelmat, hinta-arviot jne.) saatte toimistostamme!