Barcelona (Espanja)

Barcelona (Espanja)

Yksi Espanjan suosituimmista matkakohteistamme on jo vuosien ajan ollut Barcelona. Leirimatkat Barcelonan keskustavaihtoehdossa nousevat hinnallisesti Barcelonan lähiseutuja (ks. Salou) kalliimmaksi, mutta vastineeksi keskustavaihtoehto tarjoaa ryhmälle elegantin katalonialaisen kaupungin nähtävyydet sekä maailmankuulut tutustumismahdollisuudet päivittäin käyttöön. FC Barcelonan seuravierailua sekä La Liga -ottelua ei voi sivuuttaa ja lisäksi harjoitusleirin yhteyteen voi liittää retken mm. Port Aventuran huvipuistoon tai esimerkiksi Andorraan.

KOHDEFAKTAA

Kohdemaa ja faktat

Espanja
Matkalle tarvitaan passi tai EU-henkilökortti
Valuuttana Euro

Kohdekaupunki

Barcelona

Majoitukset ja ateriat

Majoitus huoneistohotelleissa tai hotellissa 2-4 hengen huoneissa. Ateriat aamiaisin tai joko puoli- tai täysihoidolla valinnan mukaan.

Harjoituskentät

Tekonurmi- ja nurmikentät, mahdollisuus harjoitusotteluihin.

Leirin kesto, suositus

5-7 päivää valinnan mukaan

Suosittelemme

Yli 13-vuotiaiden joukkueet tasoon katsomatta. Harjoitusvastustajat poikien puolella kaikkiin ikäluokkiin ja kaikilla taitotasoilla, tyttöjen puolella paikallisia joukkueita on rajoitetummin. Erinomainen leirikohde myös aikuisten joukkueille, kysy toimistoltamme lisää leirien ohella myös harrastejoukkueiden 7vs7 turnauksista Barcelonassa!

Matkustusmuoto

Lentomatka

Matka-ajat (suositus matka-ajankohdaksi)

Koko vuosi poislukien heinä-elokuu, parhaat ajankohdat maaliskuu-huhtikuu sekä syyskuu-lokakuu

Harjoitusleirikohteen tarkemmat tiedot (kentät, majoitukset, matkaohjelmat, hinta-arviot jne.)
saatte toimistostamme!