Miksi valita matkatoimisto?

Miksi valita matkatoimisto?

Ryhmämatka ja yksittäisen matkaajan matkat ovat kaksi täysin eri maailmaa. Houkuttelevat yksittäismatkustajille suunnatut nettitarjoukset ja huokeat lentohinnat antavat usein täysin väärän kuvan ryhmän matkan valmisteluista sekä siihen liittyvistä vastuista ja riskeistä. Tämän vuoksi haluamme tarjota käyttöönne lähes 30 vuoden kokemuksemme ryhmämatkojen toteutuksesta.

Kokemuksemme urheilumatkojen järjestäjänä hakee vertaistaan. Juniorijoukkueiden osalta olemme olleen edelläkävijä Suomessa. Pitkäaikaisin kokemuksemme on jalkapallomatkoista, missä suurimmat kansainväliset turnaukset ovat valinneet meidät yhteistyökumppanikseen. Olemme toimineet jo vuosia myös jääkiekon, pesäpallon ja salibandyn parissa ja useiden pyyntöjen pohjalta olemme aloittaneet nyt myös ringeten parissa.

Yhteistyökumppanimme niin Suomessa kuin ulkomailla ovat vakavaraisia ja laadukkaita matkailualan organisaatioita. Kaikki tuotteemme tehdään alusta loppuun Suomessa Tampereella ja meille saa myös soittaa – suuri etu nykypäivänä asiakkaalle. Summa Summarum, säästä aikaa, vaivaa ja rahaa!

Yksilöllinen tarjous & tietotaito

Yhteydenottonne jälkeen saatte pääsääntöisesti viikon kuluessa yksilöidyn tarjouksemme pyytämästänne matkasta. Hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat mm. ryhmän koko, majoitusvalinnat, ruokailut jne. Samalla saatte myös tarkemmat tiedot matkapaketistamme esim. matkaohjelman suhteen. Joidenkin suosituimpien tuotteidemme osalta, kuten suurimpien turnausmatkojemme osalta, olemme koonneet 10-15-sivuisia infopaketteja, jotka lähetämme joukkueille noin kuukautta ennen matkaa. Tämä tietotaito on yksi suurimmista eduista joukkueellenne.

Tuotekehitys & Laadunvalvonta

Kaikkien matkatuotteidemme osalta pidämme yllä erittäin tiukkaa laadunvalvontaa. Erittäin suurena apuna tässä työssä ovat ryhmien yhteyshenkilöt, jotka ovat ottaneet hyvin vastaan palautelomakkeiden täytön. Näiden ja omien kokemuksiemme perusteella ryhmille mm. Euroopan pidennettyjen viikonloppujen kohteita sekä ohjelmia tai  urheilumatkojen puolella turnauksia, joissa kokonaistyytyväisyys saa vähintään arvosanan 9. Laatu näkyy ja tuntuu matkoillamme. Valitsemme bussit, majoitukset, lennot, ateriat jne. aina mielestämme toimivimmalla ja hintalaatu-suhteeltaan, emme suoraan halvimmalla tavalla.

Kumppanuus

Toiminta-ajatuksemme pääideana on toimia yksittäisten ryhmien kanssa käytännössä niiden koko ”eliniän” ajan. Käytännössä tämä tarkoittaa ideointia ja ohjausta mm. matkakohde- ja turnausvalinnoinnoissa sekä luotettavaa kumppanuutta matkapakettiratkaisujen sisältöjen ja hintojen osalta. Haluamme ryhmänne uudelleen matkoillemme ja teemme valmistelut ja matkanne toteutuksen sen mukaisesti.