Miksi valita matkatoimisto?

Miksi valita matkatoimisto?

Ryhmämatka ja yksittäisen matkaajan matkat ovat kaksi täysin eri maailmaa. Houkuttelevat yksittäismatkustajille suunnatut nettitarjoukset ja huokeat lentohinnat antavat usein täysin väärän kuvan ryhmän matkan valmisteluista sekä siihen liittyvistä vastuista ja riskeistä. Tämän vuoksi haluamme tarjota käyttöönne yli 20 vuoden kokemuksemme ryhmämatkojen toteutuksesta.

Kokemuksemme urheilumatkojen järjestäjänä hakee vertaistaan. Juniorijoukkueiden osalta olemme johtava matkanjärjestäjä Suomessa. Pitkäaikaisin kokemuksemme on jalkapallomatkoista, missä suurimmat kansainväliset turnaukset ovat valinneet meidät yhteistyökumppanikseen Suomessa. Olemme toimineet jo vuosia myös jääkiekon ja pesäpallon parissa ja useiden pyyntöjen pohjalta aloitamme myös salibandymatkojen parissa.

Yhteistyökumppanimme Suomessa ovat vakavaraisia ja laadukkaita matkailualan organisaatioita. Kaikki välittämämme turnausmatkatuotteet sekä harjoitusleirit tehdään alusta loppuun Suomessa, mikä on suuri etu asiakkaalle. Summa Summarum, säästä aikaa, vaivaa ja rahaa!

Yksilöllinen tarjous & tietotaito

Yhteydenottonne jälkeen saatte pääsääntöisesti viikon kuluessa yksilöidyn tarjouksemme pyytämästänne matkasta. Hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat mm. ryhmän koko, majoitusvalinnat, ruokailut jne. Samalla saatte myös tarkemmat tiedot matkapaketistamme esim. matkaohjelman suhteen. Joidenkin suosituimpien tuotteidemme osalta, kuten suurimpien turnausmatkojemme osalta, olemme koonneet 10-15-sivuisia infopaketteja, jotka lähetämme joukkueille noin kolme kuukautta ennen matkaa. Tämä tietotaito on yksi suurimmista eduista joukkueellenne.

Tuotekehitys & Laadunvalvonta

Kaikkien matkatuotteidemme osalta pidämme yllä erittäin tiukkaa laadunvalvontaa. Erittäin suurena apuna tässä työssä ovat ryhmien yhteyshenkilöt, jotka ovat ottaneet hyvin vastaan palautelomakkeiden täytön. Näiden ja omien kokemuksiemme perusteella valitsemme mm. urheilumatkojen TOP5 turnaukset, joissa kokonaistyytyväisyys saa vähintään arvosanan 9. Laatu näkyy ja tuntuu matkoillamme. Valitsemme bussit, majoitukset, lennot, ateriat jne. aina mielestämme toimivimmalla, emme välttämättä halvimmalla tavalla.

Kumppanuus

Toiminta-ajatuksemme pääideana on toimia yksittäisten ryhmien kanssa käytännössä niiden koko ”eliniän” ajan. Käytännössä tämä tarkoittaa ohjausta mm. matka- ja turnausvalinnoinnoissa sekä luotettavaa kumppanuutta matkapakettiratkaisujen sisältöjen ja hintojen osalta. Haluamme ryhmänne uudelleen matkoillemme ja teemme valmistelut ja matkanne toteutuksen sen mukaisesti.