Valioliiga

Valioliiga

Valioliigaa Manchesterissa, Lontoossa sekä Liverpoolissa

Ryhmille räätälöidyllä kolmen tai neljän päivän Valioliigamatkalla näet ja koet Lontoon monet kasvot ja matkasi kruunaa uskomaton elämys, valioliigaottelu! Kuusi valioliigajoukkuetta Lontoosta takaavat otteluja käytännössä kaikkina viikonloppuina. Mukavat lentoaikataulut sekä yksilölliset ohjelmapalvelut Lontoossa tekevät matkastanne piristävän ja monipuolisen.

Valioliigamatka soveltuu erinomaisesti myös kannustematkaksi. Vaikka Lontoo on valioliigamatkojemme pääkohteemme, teemme tilauksesta matkoja myös Manchesteriin sekä Liverpooliin. Matkan yhteyteen voimme yhdistää myös mm. yrityskäyntejä tai golfia ryhmänne toiveen mukaisesti.

Muutokset Valioliigan otteluajoissa ovat yleisiä televisiointien vuoksi ja ne saattavat muuttaa suunniteltuja matkaohjelmia. Tarkat otteluaikataulut vahvistetaan vasta noin 7-10 päivää ennen otteluviikonloppua. Pyrimme tekemään matkapaketit aina viikonlopun yli perjantaista tai lauantaiaamusta maanantaihin, jolloin pystymme parhaalla tavalla vastaamaan mahdollisiin otteluaikataulujen muutoksiin.

Pyydä ryhmällesi tarjouksemme!

Huom! Emme välitä pelkkiä ottelulippuja.