Harjoitusleirit

Harjoitusleirit

Ulkomaan harjoitusleiristä on tullut yhä suositumpi vaihtoehto turnausmatkalle. Voimme räätälöidä harjoitusleirimatkan täysin joukkueenne toiveiden mukaisesti, mikä antaa joustavuutta matkan ajankohdalle, kestolle sekä matkapaketin sisällölle. Tarjonnastamme löytyvät leirikohteet kaikkiin hintaluokkiin ja kaiken tasoisille joukkueille. Kaikissa kohteissamme on mahdollisuus pelata ystävyysotteluja.

Edulliset lähialueiden leirimatkat Viroon, Ruotsiin sekä Ahvenanmaalle ovat tulleet jäädäkseen. Tallinnassa A le Coq Arenalla huippuolosuhteissa toteutettavat harjoitusleirit ennen kauden alkua ovat olleet erityisen kysyttyjä. Pidemmälle Eurooppaan suuntautuvista leirikohteista Espanja ja tarkemmin Costa Dauradan alueen kohteet Salou sekä Cambrils ovat olleet viimeisten vuosien aikana todellisia hittejä.

Uutuuskohde vuodelle 2016 tulee Puolasta. Gniewinon leirikohde löytyy aivan Gdanskin kaupungin kupeessa ja leirikeskus on vuoden 2012 EURO-kisoihin valmistunut myös Espnjan maajoukkueen tukikohtana toiminut harjoituskeskus. Espanjan uudet leirikohteemme löytyvät Kataloniasta hieman Gironan pohjoispuolelta sekä Madridista. Valta espanjalaisessa jalkapallossa on pitkään vaihdellut Barcelonan ja Madridin välillä, nyt voimme tuoda myös Madridin huippuseurat Real Madridin sekä Atletico Madridin joukkueesi eteen!

Etsitään yhdessä joukkueellenne sopivin ratkaisu

Soita tai laita sähköpostia meille, etsitään yhdessä paras ratkaisu leirikohteeksi huomioiden joukkueenne taso sekä matkabudjettinne! Suosittelemme leirimatkan suunnittelun aloittamista viimeistään kolme kuukautta ennen matkan alkua.