Praha (Tsekki)

Praha (Tsekki)

Praha on matkakohteena yksi Keski-Euroopan kestosuosikeista ja urheilumatkustuksen osalta tunnettu etenkin kiekkojoukkueiden piireissä. Olemme rakentaneet matkapaketit Prahaan myös futisleirejä varten ja hyvä vaihtoehto leireille on yhdistelmämatka Praha-Teplice, jolloin reilun tunnin siirtymillä saadaan käyttöön molempien kohteiden parhaat puolet. Teplicessä panostus treneeihin ja mahdollisuus myös harjoitusotteluihin, Prahassa puolestaan loput harjoitusotteluista sekä ajan maksimointi turistiosuuteen!

KOHDEFAKTAA

Kohdemaa ja faktat

Tsekki

Matkalle tarvitaan passi tai EU-henkilökortti

Valuuttana Tsekin Koruna

Kohdekaupunki

Praha & Teplice

Majoitukset ja ateriat

Hotellimajoitus ***-**** hotelleissa 2-4 hengen huoneissa. Ateriat täysihoidolla ohjelmaan soveltuen.

Harjoituskentät

Tekonurmi- ja nurmikentät. Sekä Prahassa että Teplicessä on mahdollisuus pelata harjoitusotteluita, mutta tyttöjen joukkueita ei löydy kaikista tasoista eri ikäluokissa.

Leirin kesto, suositus

5-6 päivää

Suosittelemme

Erinomainen soveltuvuus kaikenikäisille, parempi soveltuvuus pojille kuin tytöille. Soveltuu erityisen hyvin myös nuoremmille ikäluokille, joiden mukana matkaavat perheet.

Matkustusmuoto

Lentomatka (myös bussimatkat)

Matka-ajat (suositus matka-ajankohdaksi)

Parhaat ajankohdat huhtikuu-kesäkuu. Heinäkuussa paikallisten joukkueiden ollessa lomalla harjoitusotteluiden järjestäminen vaikeutuu, emmekä sen vuoksi suosittele leirimatkaa Prahaan heinäkuussa.

Harjoitusleirikohteen tarkemmat tiedot (kentät, majoitukset, matkaohjelmat, hinta-arviot jne.) saatte toimistostamme!