Turnausmatkat

Turnausmatkat

Virosta Kanadaan, kolmen päivän lähimatkasta kahden viikon kiertomatkaan ja monia eri vaihtoehtoja siltä väliltä budjettinne mukaan.

Tsekissä järjestämme mm. suosituiksi tulleita STF-turnauksia sekä uusina turnauksina ELITE-luokan turnauksia. Ruotsissa pääkohteitamme ovat Farsta Cup Tukholmassa, Vita Hästen Norrköpingissä sekä Sports4all Nyköpingissä. Baltiasta olemme valinneet Riikassa pelattavat turnaukset ja Tallinnassa tarjonnassamme on Olümpia-turnaukset.

Lisäksi tarjonnastamme löytyy turnauksia Kanadasta, Itävallasta, Saksasta, Belgiasta, Italiasta ja Sveitsistä. Näistä kaikista muista turnauksista saatte lisätietoa parhaiten toimistostamme.

HUOM! Saarikoski Sports -turnausmatka on asiakkaille aina turvallinen kokonaispaketti, joka perustuu mm. realistisiin ryhmien lento- ja laivahintoihin. Matkat alkavat myös Suomesta, jolloin matkanjärjestäjänä olemme vastuussa matkapaketista. Tällöin meidän on myös asetettava vakuus kuluttajavirastolle ja näin asiakkaan suorittamat maksut ovat myös viranomaistaholta turvattuja.