FIFA:n jalkapallon MM

FIFA:n jalkapallon MM

FIFA:n jalkapallon MM pelataan ensi kesänä Venäjällä, yhteensä 11 isäntäkaupungissa ja 12 stadionilla. Nyt, jos joskus, kisoja pääsee seuraamaan melkein kuin kotona, kun sekä lohkovaiheen että jatkovaiheen otteluita semifinaalia ja pronssipeliä myöden pelataan Pietarissa!

Saarikoski Travels on valittu MATCH Hospitality:n 2018 FIFA World Cup Russia™ Official Hospitality Programme:n myyntiedustajaksi Suomessa.

Valittavana on yksittäisien pelien paketeista koko kisojen kattaviin vaihtoehtoihin:
• yksittäispelipaketit (Single Match Packages)
• kohdekohtaiset paketit (Venue Series)
• joukkuekohtaiset paketit (Team Specific Series)
• finaali- ja pronssipelipaketit (Final Round Series)
• finaalipassit (Final Pass)

Lohkoarvonta suoritetaan 1.12.2017, minkä jälkeen omia joukkueitaan kannattavat fanit valitsevat sopivimmat pelit ja paketit. Varaa siis paikkasi ajoissa!

Otteluohjelma

Ottelut alkavat lohkovaiheen otteluilla torstaina 14.6. ja kisat huipentuvat pronssiotteluun lauantaina 14.7. ja finaaliin sunnuntaina 15.7.2018! Voit ladata otteluohjelman FIFA:n sivuilta.

Virallinen Hospitality Programme -esite

Tuotekuvaukset ja eri pakettien sisällöt on koottu esitteellemme. Otathan meihin yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla, niin lähetämme esitteen sinulle. Voit ladata esitteen myös virallisilta Hospitality-sivuilta.

Virallinen Hospitality Programme -tilauslomake

Tilauslomakkeelta löytyvät eri pakettien hinnat. Ota meihin yhteyttä, niin lähetämme lomakkeen sähköpostilla tai postilla. Voit ladata virallisen tilauslomakkeen myös tästä.

Pyydä tarjouksemme matkapaketista

Rakennamme yksilölliset matkapaketit ryhmille (min. 10 henkeä). Huomaathan, että virallisten MATCH Hospitality -pakettien tilaaminen ei vaadi matkapaketin tilaamista.
Tarjouspyyntö pitkä