Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Julkaistu:

Saarikoski Travels ja Eerikkilä Sport & Outdoor Resort tähtäävät yhdessä kansainväliseen kasvuun

Saarikoski Travels ja Eerikkilä Sport & Outdoor Resort ovat aloittaneet yhteistyön. Saarikoski Travelsin ja Eerikkilän yhteistyö täydentää Saarikosken kohdevalikoimaa urheilu- ja leirikoulumatkoissa sekä kansainvälisille että kotimaisille asiakkaille.

Eerikkilä pystyy jatkossa tarjoamaan asiakkailleen Saarikosken kautta räätälöityjä matkapaketteja lentoineen. Yhteistyön tavoitteena on tavoittaa etenkin kansainvälisiä jalkapallo- ja salibandyjoukkueita sekä luonnosta ja liikunnasta kiinnostuneita leirikouluryhmiä.

Reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Turusta ja Tampereelta sijaitseva Eerikkilä tunnetaan erityisesti jalkapallosta, salibandysta sekä liikunta-alan koulutuksesta. Näiden lisäksi erityisesti viime aikoina Eerikkilä on kehittänyt palveluita ja puitteitaan myös yritys –ja vapaa-ajan asiakkaille. Nyt Eerikkilä hakee kasvua kansainvälisistä kohderyhmistä tarjoamalla palveluita jalkapalloon, salibandyyn, ulkona liikkumiseen ja hyvinvointiin.

”Olemme innoissamme yhteistyön aloittamisesta Saarikosken kanssa. Saarikoski on luotettava toimija ja heidän erityisosaamisensa sekä verkostonsa juuri tavoittelemissamme kohderyhmissä tuo huomattavaa lisäarvoa Eerikkilän rakentuessa kohti kansainvälisesti tunnettua, ihmisen kokonaisvaltaisen kehittämisen ja hyvinvoinnin osaamiskeskusta”, Eerikkilän markkinointi- ja myyntipäällikkö Antti Hakala kertoo.

Saarikoski Travels on urheilumatkoihin erikoistunut ryhmämatkojen järjestäjä, jolla on lähes 30 vuoden kokemus alalta. Suurimmat tuotekentät ovat jalkapallon ja jääkiekon saralla, mutta portfolio kattaa koko urheilu- ja vapaa-ajanmatkojen tarjonnan.

”Eerikkilässä on pitkät perinteet sekä erinomainen valmennuskeskusosaaminen Sami Hyypiä Akatemian sekä Floorball Academyn myötä. Yhteistyö Eerikkilän kanssa tukee yrityksemme strategiaa kasvattaa Suomeen tulevien ulkomaisten ryhmien volyymia ja tarjoaa samalla hienon mahdollisuuden näkyä laajemmin kotimaisen jalkapalloilun ja salibandyn kentässä. Hyvä sijainti ja saavutettavuus niin lentokentiltä kuin satamistakin mahdollistavat logistisesti toimivien matkapakettien tarjoamisen ulkomaisille asiakkaille”, Saarikoski Travelsin toimitusjohtaja Jarkko Paloniemi kommentoi.

Lisätiedot

Antti Hakala:antti.hakala@eerikkila.fi, markkinointi- ja myyntipäällikkö, Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Jarkko Paloniemi: info@saarikoski.fi, toimitusjohtaja, Saarikoski Travels