Praha, Tsekki

Praha, Tsekki

Tsekin golfmatkamme on rakennettu huolella valittujen golfkenttien sekä Prahan keskustamajoituksen ympärille. Majoitus on saatavilla *** – ***** vaihtoehdoissa ja matkapaketin keston kenttävalintoineen voimme rakentaa räätälöidysti täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Golfkentästä riippuen ajomatkaa hotellilta tulee noin 30 – 45 minuuttia ja nämä kuljetukset sisältyvät aina matkapakettimme hintaan.

Golfkentät

Karlstejnin kenttä sijaitsee noin 40 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Väyliltä avautuvat mahtavat näkymät Karlstejnin linnalle. 27 väylää mäkisissä maastoissa, joten varaudu ottamaan auto käyttöösi pelatessasi kaikki 3 x 9 väylää samana päivänä!

Konopistessä on kaksi täysimittaista kenttää: Radecky sekä D´Este. Alueelta löytyy myös ravintola ja hotelli, joten halutessasi voit myös asua Konopisteessä ja pelata molemmat kentät useampaan kertaan.

Asuminen on mahdollista myös Berounissa, joskin sijainti lentokentän kanssa samalla puolella Prahan keskustasta sopii hyvin tulo- tai lähtöpäivän kentäksi.

Sokerina pohjalla on Tsekin ykköskentäksi rankattu Albatross Golf Resort, joka on toiminut myös naisten European Tourin näyttämönä.

Golf Resort Konopiste, www.golf-konopiste.cz
Karlstein Golf Resort, www.karlstejn-golf.cz
Albatross Golf Resort, www.albatross.cz

Lisätiedot toimistoltamme puhelimitse tai sähköpostitse!